Fotbal intern

Prima reacţie a soţiei lui Pintilii în ceea ce priveşte bătaia încasată de amanta lui Ovidiu Popescu

Alina şi Gabriela, soţiile lui Ovidiu Popescu, respectiv Mihai Pintilii, ar fi fost implicate într-o altercaţie care a avut loc în pauza meciului FCSB - Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, iar cea...
05.11.2017 | 11:52
Prima reactie a sotiei lui Pintilii in ceea ce priveste bataia incasata de amanta lui Ovidiu Popescu

Alina şi Gabriela, soţiile lui Ovidiu Popescu, respectiv Mihai Pintilii, ar fi fost implicate într-o altercaţie care a avut loc în pauza meciului FCSB – Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, iar cea şifonată a fost amanta mijlocaşului transferat de la ACS Poli Timişoara. Soţia căpitanului FCSB-ului, Gabriela Pintilii, a oferit prima reacţie în ceea ce priveşte incidentul.

Gabriela, soţia lui Mihai Pintilii, susţine că aceasta nu a fost implicată în incidentul în care Ada Hululei, amanta lui Ovidiu Popescu, a fost bătută de Alina, consoarta celui poreclit de Becali “Lampard” – vezi detalii. Gabriela a trimis un drept al replică prin intermediul avocatului său, toate acestea pentru a lămuri situaţia.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce zice Gabriela Pintilii despre amanta lui Ovidiu Popescu

“Informaţiile sunt eronate. Am o bună educaţie, sunt mamă a doi copii şi soţia unui fotbalist model, care şi-a câştigat reputaţia doar pe terenul de sport. Stau departe de scandaluri, de cancanuri sau de poveşti cu iz de budoar. Nu am fost şi nici nu voi fi vreodată adepta rezolvării problemelor prin violenţă sau prin ameninţări. Nu agreez scandalul şi nici nu doresc să-mi expun viaţa particulară sau pe cea de familie în faţa publicului larg.

Nu am cunoscut-o pe această dominşoară înainte de acest articol. Nici nu m-a interesat vreodată despre presupuse/eventuale relaţii/probleme conjugale sau extraconjugale ale prietenilor de familie. Nu am agresat nicio persoană şi nu am pus la cale niciun plan de răzbunare împotriva domnişoarei din articolul prezentat”, sunt precizările făcute de Gabriela Pintilii prin avocatul Marian Pâcleşan, conform gsp.

Citeşte AICI toate informaţiile despre Ada Hululei, femeia care susţine că a fost amanta lui Ovidiu Popescu şi că a fost agresată de către Alina Popescu şi Gabriela Pintilii în timpul meciului FCSB – Beer Sheva, scor 1-1.  Tânăra şi-a făcut planul de răzbunare, iar pe lista acesteia se mai află încă trei stelişti – vezi aici mai multe detalii şi fotografii.

1.300.000 de euro este cota lui Ovidiu Popescu, conform transfermarkt.com