News

Soția lui Mihai Șora, jigniri la adresa românilor care îi spun să închidă pagina de Facebook a filosofului: “Proștii și ticăloșii…

Soția lui Mihai Șora, jigniri la adresa românilor. Ce mesaj a transmis Luiza Palanciuc, după ce a fost criticată în mediul online
18.06.2023 | 13:32
Sotia lui Mihai Sora jigniri la adresa romanilor care ii spun sa inchida pagina de Facebook a filosofului Prostii si ticalosii
Soția lui Mihai Șora, jigniri la adresa românilor. Sursa foto: Facebook Romania Astazi
ADVERTISEMENT

Soția lui Mihai Șora, jigniri la adresa românilor care îi spun să închidă pagina de Facebook a filosofului. Luiza Palanciuc a avut o reacție dură la adresa internauților care au îndrăznit să o critice.

Soția lui Mihai Șora, jigniri la adresa românilor

După moartea lui Mihai Șora, pe pagina filosofului au fost publicate, în continuare, diverse postări. Luiza Palanciuc, soția acestuia, s-a ocupat de administrarea paginii îndrăgitului filosof.

ADVERTISEMENT

Aici, poeta publică imagini însoțite de propriile gânduri sau păreri pe marginea unor subiecte diferite. Unii dintre internauți au încurajat-o, în acest sens, spunând că în acest fel filosoful rămâne viu în sufletele multora.

Însă, cum era de așteptat, au existat și foarte multe comentarii negative. Unii români au criticat-o pentru că postează conținut pe pagina de Facebook a lui Mihai Șora și i-au sugerat că ar fi mai bine să o închidă.

ADVERTISEMENT

În urma valului de critici, Luiza Palanciuc a lansat un mesaj dur în mediul online, pe aceeași pagină de socializare, cea a filosofului. Poeta i-a caracterizat pe românii care îi spun să închidă pagina drept „proști” și „ticăloși”.

„Două categorii de oameni țipă ca din gură de șarpe să închid această pagină: proștii și ticăloșii.
𝑇𝑒𝑟𝑡𝑖𝑢𝑚 𝑛𝑜𝑛 𝑑𝑎𝑡𝑢𝑟.
Pentru proști:
scrie acolo, sus, „𝐌𝐄𝐌𝐎𝐑𝐈𝐀𝐋 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐈 𝐒̦𝐎𝐑𝐀“, iar, în stânga, sunt detalii legate de administrare. Dar vă voi face și un desen, la un moment dat, când voi schimba numele paginii. Mihai Șora obișnuia să spună că trebuie să fim înțelegători și blânzi cu oamenii care pricep mai greu, care n-au carte, n-au parte… și nici inteligența minimală de a sta în curtea lor. Într-o bună zi, ceva tot se va lipi de ei.

ADVERTISEMENT

Pentru ticăloși:
pârjoliți tot ce atingeți, tot ce vă iese în cale. Dar și așa, pârdalnici și răi, tot minoritari sunteți. Și sortiți irelevanței; ca orice zgură, și aceea a omenirii sfârșește în șanțul istoriei, nu în lumina ei.
Pace tuturor.”, a transmis Luiza Palanciuc.

Filosoful Mihai Șora, declarații de dragoste pentru soția sa

Filosoful Mihai Șora a murit pe 25 februarie 2023, la 106 ani. În anul 2014 s-a căsătorit cu poeta Luiza Palanciuc, în ciuda diferenței de vârstă de 56 de ani. Fiolosoful obișnuia să posteze foarte des, în mediul online, mesaje sau declarații de dragoste pentru soția sa.

ADVERTISEMENT

“În urmă cu trei ani, la Starea Civilă din sectorul 1 al orașului București, Luiza și cu mine semnam în condica de prezență, înconjurați de oameni dragi și inteligenți: – cele mai frumoase autografe din viețile noastre de scriitori.

Dragostea este îndelung răbdătoare, dragostea este plină de bunătate, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește. Dragostea nu se poartă cu necuviință, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu pune la socoteală răul. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr”, scria Mihai Șora în anul 2017, la aniversarea celor 3 ani de căsnicie.

Înainte de a-și începe povestea de iubire cu Luiza Palanciuc, Mihai Șora a fost căsătorit 72 de ani cu scriitoarea Mariana Șora, care a încetat din viață în anul 2011. Cei doi au avut trei copii împreună.

ADVERTISEMENT
Tags:
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus...
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus "stop" și acum e sportivă profesionistă
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
Veste tristă despre Gogoașă din „Trăsniții NATO”! O boală teribilă l-a distrus
Veste tristă despre Gogoașă din „Trăsniții NATO”! O boală teribilă l-a distrus
Prognoza meteo, 7 decembrie. Ploi, lapoviță și ninsoare în toată țara
Prognoza meteo, 7 decembrie. Ploi, lapoviță și ninsoare în toată țara
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!