Fotbal intern

Soția lui Nae Manea a murit la 6 ani distanță de fostul rapidist. Mesajul lui Florin Manea

14.12.2020 | 16:11
Sotia lui Nae Manea a murit la 6 ani distanta de fostul rapidist Mesajul lui Florin Manea
Soția fostului jucător și antrenor de la Rapid București, Nae Manea, a murit la 6 ani distanță de la trecerea în neființă a celui despre care se spune că a fost cel mai mare rapidist
ADVERTISEMENT

Soția fostului jucător și antrenor de la Rapid București, Nae Manea, a murit la 6 ani distanță de la trecerea în neființă a celui despre care se spune că a fost cel mai mare rapidist.

În urmă cu șase ani și o zi, pe 15 decembrie 2014, Giuleștiul pierdea unul dintre cei mai importanți oameni din istorie, Manea decedând la 60 de ani în urma unui cancer hepatic care a evoluat extrem de repede.

ADVERTISEMENT

Nicolae Manea a jucat timp de 21 de ani pentru Rapid în două perioade, 1966 -1980 (pînă în 1973 la juniori şi tineret) şi 1981-1987, iar un sezon la petrecut la rivala Steaua București.

A murit soția regrtatului fotbalist de la Rapid, Nae Manea

Acum, la aproape 6 ani distanță, soția regretatului Nicolae Manea a murit și ea, iar fiul Florin Manea a postat un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

”Acum 6 ani fără o zi a plecat de lângă mine idolul și bucuria mea.. Astăzi… el sau Dumnezeu mi-au luat-o pe Mama… sunt ca un mort viu. Odihnește-te în pace viața mea”, a scris impresarul pe contul de Facebook.

Soție Nae Manea moarte

Nicolae Manea s-a născut pe data de 11 martie 1954. În cariera de jucător, a evoluat pe postul de atacant, legîndu-şi numele de Rapid Bucureşti. Cu echipa giuleșteană a câştigat în 1975 Cupa României.

ADVERTISEMENT

În cariera de antrenor, a cucerit în 1998 Cupa României şi în 1999 campionatul, ambele trofee la Rapid, din postura de secund al lui Mircea Lucescu. A mai ocupat la Rapid posturile de secretar general (2007), director tehnic, administrator delegat sau director general adjunct al clubului (2008).

În octombrie 2009 a fost instalat în funcţia de antrenor principal la Rapid pe care a condus-o pînă în martie 2010, când, odată cu venirea lui Ioan Andone pe banca tehnică, a preluat funcţia de vicepreşedinte.

ADVERTISEMENT

După un an în conducerea Rapidului, a semnat un contract ca antrenor cu Gloria Bistriţa, unde a stat trei ani. În 2013, a semnat cu Corona Braşov. La începutul lui 2014 a revenit la Rapid, unde a ocupat postul de preşedinte până cu două luni înainte de a muri.

ADVERTISEMENT