Life

Soția lui Nelu Ploieșteanu, acuzații grave pentru medicii care s-au ocupat de soțul ei: „Au început să țipe la el”

12.04.2021 | 22:45
Sotia lui Nelu Ploiesteanu acuzatii grave pentru medicii care sau ocupat de sotul ei Au inceput sa tipe la el
ADVERTISEMENT

Soția lui Nelu Ploieșteanu, care s-a stins din viață în urmă cu zece zile, le-a adus acuzații grave medicilor care s-au ocupat de regretatul artist. Elena Mitriță este revoltată pe întregul sistem de sănătate din România după ce soțul ei a murit de Covid-19. 

Interpretul de muzică lăutărească se afla în stare gravă la secția de Anestezi și Terapie Intensivă a spitalului Floreasca din București după ce, inițial, a refuzat internarea și a ajuns pe mâna medicilor cu și mai multe complicații.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a cântărețului le acuză pe infirmierele de la spital că nu îl tratau bine pe Nelu Ploieșteanu și că aveau o atitudine disprețuitpare față de el, deși fiica ei le-a dat șpagă pentru a se ocupa de artist.

Soția lui Nelu Ploieșteanu, acuzații grave pentru sistemul de sănătate

Nelu Ploieșteanu a murit de Covid-19 la începutul lunii aprilie, la doar o săptămână de când s-a stins din viață colega lui de breaslă, Cornelia Catanga. Cântărețul era în stare gravă la ATI și erau șanse slabe să-și revină, iar medicii au făcut tot ce se putea, mai ales că acesta refuzase tratamentul și a ieșit din spital pe propria răspundere.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, Elena Mitriță a adus acuzații grave pentru cadrele medicale care s-au ocupat de soțul ei, pe care nu au vrut să-l ajute. „Fiica mea dădea de fiecare dată pachetul și câteva sute de lei infirmierelor să îl îngrijească. Iar ele au început să țipe la el.

Vă spun, când l-am văzut cu oxigenul la gură, aplecat să își caute pastilele, nimeni nu l-a ajutat iar infirmiera a început să țipe. Mie mi s-a făcut rău, din cauza asta am ajuns la spital, nu am avut COVID”, a declarat soția artistului în cadrul emisiunii Exclusiv VIPde la Prima TV.

ADVERTISEMENT
Nelu Ploieșteanu
Soția lui Nelu Ploieșteanu, acuzații grave pentru medici. Sursa foto: Prima TV

De asemenea, Elena Mitriță a vorbit și despre motivul pentru care soțul ei a părăsit, inițial, spitalul, înainte de a se afla în stare gravă, susținând că lăutarul a avut acceptul medicilor de a pleca acasă. „L-am dus la spital. I-au făcut investigațiile,  i-au dat pastile, am venit acasă, a fost ceva mai bine și vineri i-am spus să meargă la medic, sâmbătă s-a internat.

Doctorii au fost de acord că el să meargă acasă, el a dat semnătură să plece acasă. Când ne-am întors sâmbătă i s-a făcut tomograf. Când vezi pacienți cu plămânii inflamați nu îi lași la oxigen puțin”, a continuat soția lui Nelu Ploieșteanu.

ADVERTISEMENT

Elena Mitriță i-a acuzat și pe cei de la morgă că nu au respectat regulile sanitare de protecție împotriva coronavirusului, susținând că nimeni nu purta mască sau mănuși atunci când ginerele ei a mers să ia sicriul.

„Când ginerele meu s-a dus să ia sicriul, toți cei de acolo nu erau echipați, nu aveau mănuși, nu aveau măști. Virsul asta unde este? Să îmi spună parlamentarii, medicii. O să spun multe”, a mai spus Elena Mitriță.

ADVERTISEMENT