Life

Soția lui Nosfe a rămas fără cont de Instagram. Ce s-a întâmplat cu Mădălina Crețan: ”Oribil”

Soția lui Nosfe primește o nouă lovitură. Mădălina Crețan și-a pierdut contul personal de Instagram, conform anunțului făcut de Luk-Beats.
31.10.2022 | 15:50
Sotia lui Nosfe a ramas fara cont de Instagram Ce sa intamplat cu Madalina Cretan Oribil
Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, a rămas fără cont de Instagram. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nu a trecut nici măcar o lună de când Nosfe a încetat din viață. Acum, soția acestuia, Mădălina Crețan, a primit o nouă lovitură, însă din partea internauților de această dată.

Soția lui Nosfe a rămas fără cont de Instagram

Contul de Instagram al Mădălinei Crețan era unicul mod în care aceasta putea să ajungă la inimile publicului. De asemenea, cel mai probabil activitatea de pe social media îi făcea destul de bine, având în vedere pierderea suferită mult prea devreme.

ADVERTISEMENT

Pentru unii se pare că acest lucru nu a contat, drept dovadă, mai multe persoane au ajuns să dea report contului acesteia, care ulterior a fost șters.

Anunțul a fost făcut de Lu-K Beats. Într-o postare pe contul de Instagram, sursa citată anunță că Mădălina Crețan a ajuns să își piardă contul de Instagram, doar din cauza modului în care anumite persoane acționează.

ADVERTISEMENT

Artistul s-a arătat extrem de dezamăgit de atitudinea tuturor internauților, cărora nu le pasă deloc de drama trăită de Mădălina Crețan, și preferă să se amuze, dând report.

Pentru Lu-K Beats, tot ceea ce s-a întâmplat este catalogat ca fiind oribil, având în vedere că totul este făcut doar din distracție, fără niciun motiv clar.

ADVERTISEMENT

Și alți artiști au rămas fără conturile de Instagram

„Să ajungi să dai report la profile bune de Instagram doar de fan și mai ales să ștergi contul soției lui Nosfe într-o perioadă ca asta, doar ca să te distrezi, și altor oameni nevinovați înseamnă că nu prea ești fericit cu viața pe care o ai.

Ar trebui să te gândești mai mult la ceea ce te face fericit. Oribil!”, a mărturisit cântărețul pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Iar soția lui Nosfe nu este singura care s-a trezit fără cont de Instagram. Și alți artiști care aveau poză de profil cu Nosfe au ajuns să își piardă contul de Instagram, în timp ce alți se amuză pe această temă.

”Și să te mai și lauzi pe story după aia… copii nefericiți. Pe lângă Mădă, a pățit și Sauce și Tups și mulți alții doar din cauză că aveau poză cu Nosfe la profil”, a mai scris acesta în mediul online.

ADVERTISEMENT