Fotbal intern

Soţia lui Patrick Ekeng, mesaj emoţionant de Crăciun. “Mă pregătesc ca şi cum l-aş aştepta să vină acasă!”

26.12.2018 | 13:12
Nathalie, soţia lui Patrick Ekeng, mesaj emoţionant de Crăciun

Nathalie, soţia lui Patrick Ekeng, fotbalistul decedat în mai 2016 în timpul meciului disputat de Dinamo cu Viitorul, a transmis un mesaj emoţionant de Crăciun. Aceasta a vorbit despre situaţia dificilă prin care trece de când fostul fotbalist a decedat, dar şi despre faptul că niciun oficial de la gruparea din “Ştefan cel Mare” nu a mai luat legătura cu ea.

Nathalie Ekeng susţine că oficialii de la Dinamo i-au oferit 5.000 de euro pentru a-i face mormântul fostului fotbalist din “Ştefan cel Mare” şi că Adrian Alexandrescu, directorul de relaţii internaţionale din cadrul clubului deţinut de Ionuţ Negoiţă, nu a mai luat legătura cu ea.

Nathalie, soţia lui Parick Ekeng, mesaj emoţionant de Crăciun

„Nu mai pot lua legătura cu nimeni de la Dinamo, nimeni nu-mi mai răspunde la telefon”, afirmă văduva fostului mijlocaș. „Legătura o țineam prin Adrian (n.r. – nu îi cunoaște numele de familie, dar e vorba de Adrian Alexandrescu, directorul de relații internaționale în cadrul clubului), el era singurul care vorbea franceză. Singurii bani pe care i-am primit de la club sunt 5.000 €, atunci când a trebuit să facem locul de mormânt al lui Patrick”, a spus Nathalie Ekeng, conform Libertatea.

Nathalie a comentat şi în legătură cu modul în care s-a pregătit pentru Crăciun şi susţine că este în Le Mans, în Franţa.  „Mă pregătesc ca și cum l-aș aștepta să vină acasă! M-am făcut sexy pentru el”, spune soţia lui Patrick Ekeng. Întrebată cum îşi petrece ziua, aceasta a răspuns. “Cu copiii. Cea mică a început şcoala pregătitoare”.

Nathalie şi Patrick Ekeng

70.000 de euro a cheltuit Dinamo cu înmormântarea lui Patrick Ekeng

Patrick şi Nathalie Ekeng au doi copii, pe Kim Anaia (4 ani şi opt luni), şi pe micuţul Patrick Jr. Micuţul s-a născut după decesul fostului jucător de la Dinamo. Ionuţ Negoiţă a decis după ce fotbalist a murit să achite familiei toţi banii din contractul acestuia, iar Nathalie trebuia să încaseze 52.000 de euro. Clubul din “Ştefan cel Mare” a achitat peste 70.000 de euro cheltuieli de înmormântare, inclusiv repatrierea corpului neînsufleţit în Camerun.