News

Sotia lui Rareș Bogdan face dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu el: “Mi s-a părut arogant”

10.06.2019 | 14:59
Sotia lui Rares Bogdan face dezvaluiri surprinzatoare despre relatia cu el Mi sa parut arogant

Rareș Bogdan a fost un jurnalist foarte cunoscut, iar acum este un politician foarte dibace. Liberalul va merge acum în Parlamentul European, unde va reprezenta interesele României. Soția lui Rareș Bogdan este însă o prezență foarte discretă. Frumoasa Florina Bogdan întoarce însă toate privirile, pe unde s-ar duce. Bruneta este foarte frumoasă, chiar li acum, când mai are puțin și aduce pe lume cel de-al doilea copil al cuplului. Este fetiță!

Sotia lui Rareș Bogdan a povestit cum l-a întâlnit pe jurnalist

Focoasa brunetă a ales să facă dezvăluiri despre relația cu Rareș Bogdan, chiar și din dormitor! Florina Bogdan a vorbit despre începuturile relației dintre cei doi, când Rareș Bogdan avea un magazin de telefoane în centrul orașului și…mustață!

“Eu îl știam pe el, avea un magazin de telefoane în centru. Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant. El este un bărbat foarte elegant, galant, era un bărbat dorit de femeile din Cluj, mie mi se părea că este cu nasul pe sus, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că eu o să am de-a face cu el. Plus că avea atunci și mustață și nu pot să zic că, mamă, ce m-a dat pe spate.

Sotia lui Rareș Bogdan
Sotia lui Rareș Bogdan arata foarte bine

Florina Bogdan provine dintr-o familie foarte bogată

După doi ani de zile, ne-am întâlnit într-un club, în Cluj, prietena mea mi-a zis hai să-ți fac cunoștință că tipul respectiv vrea să te cunoască. I-am zis că nu trebuie să-mi faci cunoștință că eu îl cunosc. Și mi-a zis că e jurnalist, nu are un magazin de telefoane… și uite așa, ne-am cunoscut. La o săptămână după ce ne-am cunoscut, am ieșit la un restaurant și venise o bătrânică cu un coș plin de ghiocei. Mi-a cumparat tot coșul respectiv cu ghiocei“

, a mărturisit Florina la Cristina Șișcanu Show.

Niciodată nu mi-a arătat că este gelos. Întotdeauna mi-a acordat libertatea de care am nevoie. Ne-o acordăm reciproc. Nu am simțit niciodată că sunt proprietatea cuiva. Eu, dacă vreau să fac ceva, el acceptă și este de acord cu tot ceea ce-mi doresc eu. Nu trebuie să-i cer voie sau să-l anunț, uite aș vrea să fac asta, el înțelege. Înainte de toate, noi suntem prieteni. Într-adevăr, părerea mea e că nu există familie care să nu mai fi avut certuri, să nu aibă probleme, este inevitabil. Dar noi ne înțelegem, suntem prieteni și discutăm“, a mai declarat soția lui Rareș Bogdan.

Mihai Bogdan, copilul lui Florinei și a lui Bogdan Rareș este cel care și-a dorit să aibă un frățior sau o surioară! “Datorită lui Mihai vom fi din nou părinți, a pus foarte multă presiune în ultimul an. Când era micuț nu-și dorea un frate sau o soră. În schimb, de un an încoace, tot timpul spunea eu sunt singur, tu de ce ai soră, tati de ce are, toți prietenii mei au, voi chiar vreți să mă lăsați singur? Am stat, am reflectat asupra dorinței lui. După care am stat și m-am gândit cine este cel mai important pentru mine în viața asta, copilul meu. Și așa am ajuns la această decizie“, a mai spus Florina Bogdan.

“Mihai, de când s-a născut, doarme cu mine în pat. Părerile sunt împărțite, nu țin cont de ce zic alții, așa simt, va veni ziua în care el nu-și va dori să mai doarmă cu mine în pat. Cele mai frumoase amintiri sunt de când dormeam cu mama mea, mă ținea în brațe“.

Florina Bogdan este o femeie de carieră. Potrivit declarației de avere depusă de Rareș Bogdan, soția sa a avut un salariu lunar de 12.000 de lei, fiind angajata unei firme de transport unde prestează ca jurist. Florina mai deține împreună cu asociatul ei și o sală de sport modernă, iar în trecut a avut și o florărie. Tatăl ei este considerat ca fiind unul dintre cei mai potenți oameni de afaceri din Ardeal.