Life

Soția lui Răzvan Fodor, gest uimitor la aniversarea de 10 ani de căsnicie: ”Nici prin cap nu mi-a trecut”

03.09.2020 | 16:54
Sotia lui Razvan Fodor gest uimitor la aniversarea de 10 ani de casnicie Nici prin cap nu mia trecut
ADVERTISEMENT

Suntem convinși că știați asta deja, dar simțim nevoia să o spunem încă o dată. Răzvan Fodor are toate motivele să se considere un bărbat fericit și împlinit: celebritate, o soție superbă și o fetiță pe care o iubește ca pe ochii din cap.

În urmă cu 10 ani și-au unit destinele și au jurat că vor rămâne împreună până când moartea îi va despărți. Iar mesajul emoționant transmis de Irina cu această ocazie ne dovedește că nu au fost doar „vorbe în vânt”.

ADVERTISEMENT

Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc și se înțeleg de minune, în ciuda faptului că îi despart sute de kilometri. Sau cel puțin îi despărțeau, pentru că frumoasa brunetă, spontană cum o știm, și-a făcut bagajele și a pornit numaidecât la drum, alături de micuța Diana.

Irina Fodor, surpriză de neuitat pentru soțul său. Cei doi au împlinit 10 ani de căsnicie

Nu a plecat cu mâna goală, ci „înarmată” cu cadouri și „o droaie de fluturi în stomac”. Plus răbdare, pentru că „drumul era lung până la tati”. Reacția carismaticului prezentator TV la vederea celor dragi merită, însă, orice sacrificiu.

ADVERTISEMENT
Irina Fodor și fetița, în drum spre „tati”. Sursa foto: Instagram
Irina Fodor și fetița, în drum spre „tati”. Sursa foto: Instagram

Nici prin cap nu mi-a trecut să las aniversarea de 10 ani a căsniciei noastre să treacă, iar noi să fim la sute de kilometri distanță unul de altul. Nu vă gândiți că dau iama peste om pe unde merge și el cu treabă, doar că de data asta, nu pot să las o aniversare foarte importantă pentru noi să treacă iar noi să fim separați.

Pe 4 septembrie, împlinim 10 ani de la cununia religioasă, și am auzit că trebuie să ne facem cadouri cu ocazia asta. Imediat ce planul a încolțit în căpșorul meu, l-am și pus în aplicare, așa că într-o dimineață, iată-ne cu bagajele făcute și cu o droaie de fluturi în stomac.

ADVERTISEMENT

Drumul era lung până la tati, dar noi ne-am înarmat cu energie, iubire și multe gustărele.  Iată-ne, deci, în fața porții locației unde are Fodor treabă. Prima persoană care ne-a văzut, s-a uitat la noi cu milă. Arătam ca și cum am fi venit după pensia alimentară.

Fodorică, în schimb, s-a topit. Și ne-a topit și pe noi. Îmbrățișări și pupături de parcă am fi fost la sute de kilometri unii de alții până atunci.

ADVERTISEMENT

Ee, și acum, dacă tot am ajuns, m-am instalat binișor aici și m-am apucat de treabă: i-am reașezat lucrurile în dulap, ca să nu le mai găsească unde le-a pus și să simtă că a venit nevastă-sa. Cred că mă apuc și de niște sarmale, să vadă omu că nu au trecut 10 ani pe lângă mine fără să învăț nimic”, a povestit Irina Fodor pe blogul său.

ADVERTISEMENT