Life

Soția lui Relu Pănescu a reacționat după eliminarea concurentului de la Survivor. Ce i-a spus Mihaelei Stan

Relu Pănescu a fost eliminat din competiția Survivor România, iar Cerasela a reacționat. Ce i-a spus Mihaelei Stan, concurenta care i-a trimis soțul în exil?
20.04.2022 | 17:14
Sotia lui Relu Panescu a reactionat dupa eliminarea concurentului de la Survivor Ce ia spus Mihaelei Stan
Cerasela a reacționat după ce Relu Pănescu a fost eliminat de la Survivor România. Foto: capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Relu Pănescu a rezistat trei luni în competiția desfășurată în jungla dominicană și a fost unul dintre concurenții care au mers cel mai des pe insula exilului. În emisiunea La Măruță, Cerasela a dezvăluit ce părere are despre eliminarea soțului său.

Soția lui Relu Pănescu a făcut primele declarații după ce bărbatul a fost eliminat de la Survivor România

De-a lungul timpului, Cerasela nu s-a ferit să discute despre cele trăite de Relu Pănescu la Survivor. Mai mult, femeia a fost scandalizată atunci când Mihaela Stan l-a trimis pe fostul concurent în exil pentru a treia oară.

ADVERTISEMENT

Ambele au fost prezente în emisiunea lui Cătălin Măruță. Mihaela a profitat de ocazie și a explicat de ce l-a nominalizat atunci pe colegul său.

„Nu a fost o strategie până să intru la consiliu chiar mi-am întrebat colegii. Am cerut două păreri, de la Nede și de la Delea. Nu trebuia să-l trimit pe Relu, trebuia să-l trimit pe Blaze. 

ADVERTISEMENT

Și nu am făcut-o ca să nu mă cert foarte tare cu Duli și cu Oana, pentru că se înțelegeau bine. Și atunci l-am ales pe Relu”, a explicat fosta concurentă Survivor România.

Cerasela a spus ce părere are despre eliminarea soțului său și a explicat că și-ar fi dorit să mai reziste la Survivor, dar o bucură gândul că ar putea petrece Paștele împreună. În continuare, nu înțelege de ce Relu Pănescu nu a fost acceptat de colegii săi.

ADVERTISEMENT

„El și-a dorit foarte mult să mai rămână în competiție. Chiar dacă se vede că fizicul nu l-a ajutat. Sunt convinsă că putea mai departe. Din cauza asta, a fost toată familia tristă. Am vorbit cu el la telefon”, a spus Cerasela Pănescu.

Soția lui Relu Pănescu i-a spus Mihaelei Stan că o iartă

Cu toate că i-a fost greu să accepte, Cerasela i-a spus Mihaelei Stan că o iartă pentru că l-a trimis pe Relu Pănescu în exil. La rândul ei, fosta concurentă Survivor România i-a urat acesteia sărbători fericite și să se bucure de familie.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc la fel și să știi că te iert”, i-a spus Cerasela Mihaelei Stan.