Sport

Soția lui Schumacher, primul comunicat oficial despre starea de sănătate a fostului pilot! „Facem tot ce e posibil să-l ajutăm”

02.01.2019 | 11:09
Sotia lui Schumacher primul comunicat oficial despre starea de sanatate a fostului pilot Facem tot ce e posibil sal ajutam

Cu o zi înainte ca Michael Schumacher să împlinească 50 de ani, soția lui, Corinna a acceptat să ofere presei primul comunicat oficial despre starea de sănătate a fostului pilot! Aceasta le-a transmis fanilor că familia face tot ce este posibil pentru a-l ajuta pe Schumacher, în timp ce septuplul campion mondial din Formula 1 luptă să își revină după un accident înfiorător peterecut la schi.

„Suntem bucuroși să sărbătorim împreună cei 50 de ani de viață ai lui Michael și vă mulțumim din tot sufletul pentru lucrul acesta. Ca un cadou pentru el, pentru voi și pentru noi, Fundația Keep Fighting a creat un muzeu virtual. Și aplicația oficială Michael Schumacher va fi lansată mâine și vom putea rememora împreună succesele lui. Aplicația este o altă bornă atinsă în efortul nostru de a-i face dreptate atât lui, cât și vouă, fanilor, în celebrarea reușitelor lui. Michael poate să fie mândru de ce a reușit, și așa suntem și noi. Vrem să ne aducem aminte și să celebrăm victoriile, recordurile și bucurille lui”, a scris soția lui Michael Schumacher.

Soția lui Schumacher, primul comunicat oficial despre starea de sănătate a fostului pilot! Schumacher
Michael Schumacher a suferit un accident la schi și a intrat în comă

Soția lui Schumacher, primul comunicat oficial despre starea de sănătate a fostului pilot!

„Puteți să fiți siguri că se află pe cele mai bune mâini și că facem tot ce este omenesc posibil să-l ajutăm. Vă rog să înțelegeți că respectăm dorința dintotdeauna a lui Michael de a menține un asemenea subiect delicat, cum este sănătatea, în privat. În același timp vă mulțumim pentru prietenie și vă dorim un an 2019 sănătoș și fericit”, a mai spus soția fostului campion mondial, Michael Schumacher  

Accidentul suferit de fostul pilot al scuderiei Ferrari a avut loc pe 29 decembrie 2013. Diagnosticul primit de Michael Schumacher a fost unul teribil, traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală. De două ori a fost operat pilotul german la spitalul din Grenoble, apoi familia l-a transferat la o unitate medicală din Lausanne. Abia în septembrie 2014, la aproape un an de la accident, Michael Schumacher a fost externat. De atunci este tratat de cei mai buni doctori în locuința familiei din Elveția.

  • 91 de curse a câștigat Michael Schumacher în Formula 1