Life

Soția lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România rupe tăcerea: „A deranjat”

09.04.2021 | 13:30
Soția lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România rupe tăcerea: „A deranjat”
Nevasta lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România a vorbit despre parcursul soțului ei în competiție. Foto: captură Youtube/ Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România a rupt tăcerea! Frumoasa nevastă a faimosului a vorbit despre cum îl vede în competiția filmată în Republica Dominicană, mai ales că este unul dintre cei mai polemici concurenți ai actualului sezon.

Alexandra a declarat că Sebi a nimerit de la bun început într-o echipă care nu era foarte unită și, aplecând urechea în stânga și în dreapta, a luat atitudine.

ADVERTISEMENT

Partenera lui Sebi susține că fostul fotbalist a deranjat destul de mult la Survivor România pentru că a spus lucrurilor pe nume, mai ales după ce a văzut tensiunea care mocnește în tabăra vedetelor.

Nevasta lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, despre parcursul său în competiție

„A deranjat”, a spus Alexandra la Ștafeta mixtă continuând să vorbească despre cum a schimbat Sebi taberele într-un timp foarte scurt.

ADVERTISEMENT

La început, concurentul s-a apropiat mai mult de Jador pentru că îl admira ca artist din afara competiției, însă după ce a reușit să îl cunoască a mers către tabăra din care face parte Zanni.

„Am zis că mai mult ca sigur se va apropia de Zanni, pentru că sunt temperamente destul de asemănătoare. Am intuit că de el s-ar apropia mai mult, lucru care așa a și fost”, a spus nevasta lui Sebi în emisiunea de pe Youtube.

Femeia a mai spus că nu știe ce se întâmplă în Dominicană, de ce nu a reușit până la urmă să se integreze foarte bine chiar și în grupul lui Zanni, dar a găsit o posibilă explicație pentru care concurentul este distant.

ADVERTISEMENT

„Fiind pe cont propriu, s-ar putea să fie nominalizat”

Alexandra a mărturisit că soțul ei își dorește să fie pe cont propriu, să nu facă parte, de fapt, din nicio tabără, fiind conștientă în același timp că asta îl va expune de fiecare dată la nominalizări.

„Săptămâna trecută mi s-a părut foarte asumat. A zis că dacă trebuia să facă o strategie pentru a-și salva pielea, ar fi făcut-o. Fiind pe cont propriu, s-ar putea să fie nominalizat, dar până la urmă oamenii decid. Eu îmi doresc să fie puternic și să aducă punct”, a mai spus nevasta lui Chitoșcă.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri