Life
notix pixel id

Soția lui Sebastian Chitoșcă, despre o posibilă participare la Survivor România 3. Ce le-a spus Alexandra fanilor

Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, a vorbit despre o posibilă experiență în Republica Dominicană.
29.08.2021 | 17:09
Soția lui Sebastian Chitoșcă, despre o posibilă participare la Survivor România 3. Ce le-a spus Alexandra fanilor
Soția lui Sebastian Chitoșcă, despre o posibilă participare la Survivor România 3. Ce le-a spus Alexandra fanilor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra a stat cu sufletul la gură timp de 6 luni și a văzut prin ce a trecut Faimosul în competiția sportivă de la Kanal D, iar acum fanii o întreabă dacă ar putea accepta o asemenea provocare.

Internauții au fost curioși să afle dacă Alexandra ar avea curajul să participe la următorul sezon al emisiunii Survivor România, filmat în Republica Dominicană.

Răspunsul soției lui Sebastian Chitoșcă nu a întârziat să apară, tânăra luând prin surprindere pe toată lumea. Ea nu a venit, însă, cu un răspuns foarte clar.

ADVERTISEMENT

Soția lui Sebastian Chitoșcă, concurentă la Survivor România 3? Ce a declarat Alexandra

Mai exact, soția lui Sebastian Chitoșcă a lăsat să se înțeleagă că ar accepta să fie participantă în sezonul cu numărul 3 de la Survivor România, dar are și unele incertitudini.

Alexandra este puțin nedumerită în momentul de față pentru că nu știe dacă va face față condițiilor vitrege din junglă, care nu sunt tocmai perfecte pentru o femeie.

ADVERTISEMENT

„Hmm, bună întrebarea ta. Și da și nu…”, a spus partenera fostului Faimos de la Kanal D, pe rețelele de socializare.

Cum s-au cunoscut Alexandra și Sebastian Chitoșcă de la Survivor România

Tânăra originară din Ploiești și fostul fotbalist trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani. S-au cunoscut pe Facebook, iar relația lor a evoluat extrem de bine.

ADVERTISEMENT

De 2 ani sunt plecați din România. Alexandra și Sebastian Chitoșcă s-au stabilit în Germania, acolo unde au mers după ce fratele sportivului a suferit un accident cumplit.

Mutarea nu a fost una ușoară, însă ambii parteneri de viață au luptat pentru a le fie bine. Și așa relația amoroasă a continuat să fie una solidă și unită.

ADVERTISEMENT

Cei doi o duc foarte bine și pe plan financiar pentru că lucrează la o fabrică de sushi. În trecut sportivul și-a încercat norocul și într-un service auto.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri