Fotbal international

Soția lui Sergio Ramos, show incendiar de ziua ei. Ce i-a transmis căpitanului lui Real Madrid. Video

19.03.2021 | 20:22
Sotia lui Sergio Ramos show incendiar de ziua ei Ce ia transmis capitanului lui Real Madrid Video
ADVERTISEMENT

Pilar Rubio, soția căpitanului lui Real Madrid, Sergio Ramos, a aprins imaginația bărbaților de ziua ei. Asistenta TV a interpretat un musical, ”Fergie, ’Fii italian’”, din filmul ”Nouă”.

Pilar Rubio și-a sărbătorit aniversarea celor 43 de primăveri într-un mod pe cât de inedit, pe atât de incendiar la televiziunea Antena 3 Spania.

ADVERTISEMENT

Apariția soției lui Sergio Ramos l-a extaziat și pe prezentatorul show-ului, Pablo Motos care a elogiat-o pe Pilar Rubio: ”Senzual, magic și plin de feminitate! Ești fantastică”, i-a transmis gazda show-ului.

Promisiune de nerefuzat pentru Sergio Ramos

Soția fotbalistului a făcut senzație la TV, iar la finalul prestației a avut un mesaj și pentru Sergio Ramos: ”Când voi ajunge acasă, voi sărbători cu tine, iubirea mea”, i-a transmis focoasa brunetă căpitanului grupării ”Blanco”.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt căsătoriți din 2012 și au împreună patru băieți. Pilar Rubio este una dintre cele mai focoase soții de fotbaliști, fiind votată de două ori cea mai sexy femeie din lume, de cititorii revistei FHM Spania.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial)

Mai mare cu 8 ani decât căpitanul lui Real Madrid, Pilar este la rândul ei extrem de cunoscută și apreciată pentru aparițiile din show-ul TV ”Sé lo que hicisteis”, dar și pentru cariera ei de fotomodel. Pilar a pozat pentru numeroase reviste, a jucat în filme și a apărut în reclame.

ADVERTISEMENT

Sergio Ramos se pregătește să-și încheie conturile cu Real Madrid

Dacă în plan personal totul îi merge de minune, în plan sportiv căpitanul lui Real Madrid se pregătește să-și încheie aventura la gruparea de pe Santiago Bernabeu, unde evoluează din 2005.

Oficialii clubului ”Blanco” nu se grăbesc să-i ofere o prelungire de contract așa cum își dorește Sergio Ramos, iar fotbalistul ar putea face obiectul unei mutări spectaculoase în această vară.

ADVERTISEMENT

PSG și Manchester United sunt interesate de serviciile fundașului de 34 de ani, dacă acesta nu va ajunge la un acord cu șefii clubului din Madrid.

ADVERTISEMENT