Fotbal intern

Soţia lui Sergiu Hanca a fost ultras în galeria “câinilor”: “Ea m-a dus la un Astra – Dinamo”

21.12.2018 | 18:15
Sotia lui Sergiu Hanca a fost ultras in galeria cainilor Ea ma dus la un Astra  Dinamo

Andreea, soţia lui Sergiu Hanca a fost ultras în galeria “câinilor”, iar cei doi au vizionat un meci al dinamoviştilor la cea de-a doua întâlnire. Joi seară, jumătatea fotbalistului de 26 de ani a acuzat că fanii formaţiei antrenate de Mircea Rednic au agresat-o în momentul în care sărbătorea golul marcat de soţul ei în meciul Astra – Dinamo 4-1.

În decembrie 2017, Sergiu Hanca a povestit într-un interviu acordat site-ului Doar Dianmo cum soţia lui l-a dus la un meci al “câinilor”, jucat tocmai împotriva lui Astra Giurgiu, la începutul relaţiei. “La a doua întâlnire, soția mea m-a dus cu galeria în deplasare la un meci Astra-Dinamo, am stat două ore într-o ploaie torențială, era prima oară când mergeam în galerie, a fost o experiență frumoasă”, a declarat Sergiu Hanca pentru site-ul doardinamo.ro.

Soţia lui Sergiu Hanca a fost ultras în galeria “câinilor”. Ce a spus după ce a fost agresată

Soţia lui Sergiu Hanca a fost ultras în galeria “câinilor”, însă a avut de suferit în meciul Astra – Dinamo 4-1. La finalul meciului de la Girgiu, Andreea Hanca a povestit pentru FANATIK ce s-a întâmplat în tribună după ce soţul ei a marcat golul de onoare al formaţiei antrenate de Mircea Rednic. “Sunt șocată! Nu mă așteptam la așa ceva. Am fost la meci cu familia, nu e normal. Dacă nu era fratele meu, mă călcau în picioare! Mi-au împins o prietenă care e gravidă în luna a patra. Este inadmisibil! Nu mai vreau să mă gândesc la așa ceva. Scandau că vor se le rupă picioarele jucătorilor și de fapt au încercat să facă așa ceva cu noi”, a precizat Andreea Hanca pentru FANATIK.

Soţia lui Sergiu Hanca a fost ultras în galeria "câinilor". Andreea Hanca vine la toate meciurile soţului
Soţia lui Sergiu Hanca a fost ultras în galeria “câinilor”. Andreea Hanca vine la toate meciurile soţului

La finalul meciului de la Giurgiu, Sergiu Hanca a anunţat că vrea să plece de la Dinamo şi a susţinut că vrea să-şi rezilieze contractul. “Le-am zis lui Danciu (n.r. Ionel Dănciulescu, team-managerul “câinilor”), i-am zis lui Bălănescu (n.r.secretarul general al lui Dinamo), am anunţat pe toată lumea, nu ştiu ce se întâmplă dacă mâine (n.r. vinderi) nu-mi reziliază contractul. Pot să-mi dea 50.000 de euro pe lună, că eu nu mai rămân la Dinamo. Pentru mine, Dinamo a murit în seara asta”, a susţinut Sergiu Hanca.