Fotbal intern

Soția lui Sergiu Hanca, răspuns dur pentru fanii lui Dinamo care au agresat-o la Giurgiu: ”Oricum ei nu înţeleg”

01.01.2020 | 22:52
Sotia lui Sergiu Hanca raspuns dur pentru fanii lui Dinamo care au agresato la Giurgiu Oricum ei nu inteleg
ADVERTISEMENT

Soția lui Sergiu Hanca a avut un răspuns dur pentru fanii echipei Dinamo București care au agresat-o la meciul din deplasare cu Astra Giurgiu disputat la finalul anului 2018.

Soția lui Sergiu Hanca, răspuns dur pentru fanii lui Dinamo care au agresat-o la Giurgiu

”Apăi, la Giurgiu când a fost acel incident, Sergiu juca cu antiinflamatoare. Deci îl durea foarte tare piciorul, doar că Mister atunci l-a rugat: ‘Sergiu, am nevoie de tine, e ultimul meci’”, a declarat Andreea Hanca pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

”Sergiu de obicei nu face aşa ceva, dar a zis hai, OK, fac asta pentru echipă. Fac asta pentru Dinamo şi când am văzut ce gol a dat… Noi toţi, eram acolo toată familia. A fost o bucurie enormă”, a povestit soția lui Sergiu Hanca cum au început incidentele cu fanii lui Dinamo.

”Abia acum când nu mai e realizează ce a făcut el”

”Știam câte sacrificii a făcut ca să joace acel meci şi asta a fost bucuria noastră exagerată la acel gol. Şi oricum ei nu au înţeles şi au fost o mână de suporteri, care oricum nu înţeleg cum sunt toţi fanii dinamovişti”, a mai afirmat Andreea Hanca.

ADVERTISEMENT

”Sunt sigură că cei care sunt fanii lui Dinamo adevăraţi au ştiut întotdeauna să îl aprecieze pe Sergiu pentru tot ce a făcut. Pentru că Sergiu nu a fost fost acolo aşa s-a plimbat şi a plecat. A făcut foarte multe lucruri pentru Dinamo şi abia acum când nu mai e realizează ce a făcut el”, a spus ea.

”Te iubim, vino înapoi la Dinamo”

Sergiu Hanca a precizat că a fost înjurat de fanii dinamoviști: ”Am câteva mesaje de la fani care acum doi ani sau când am ratat play-off-ul cu Dinamo, acum doi ani mă înjurau, îmi luau toţi morţii şi aşa”.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul care acum evoluează în Polonia a dezvăluit că suporterii îi cer să se întoarcă la Dinamo: ”Și, acum, după un an de zile, îmi trimit mesaje şi îmi apare în arhivă: ‘Te iubim, vino înapoi la Dinamo’. Şi acum un an îmi trimiteau mesaje, dar eu am în arhivă tot”.

Hanca a plecat în Polonia după incident

Soţia lui Sergiu Hanca, Andreea, a fost bătută de fanii dinamovişti la meciul din deplasare cu Astra Giurgiu! FANATIK v-a prezentat în exclusivitate faptele incredibile de la finalul întâlnirii.

ADVERTISEMENT

Imediat după incidentul de la Giurgiu, Sergiu Hanca s-a întâlnit cu oficialii clubului Dinamo și le-a cerut rezilierea contractului. La scurt timp, mijlocașul a semnat cu formația poloneză MKS Cracovia.

ADVERTISEMENT