Life

Soția lui Victor Socaciu a decis să vândă casa de la Cornu. Cum a reacționat Marina Almășan

Marina Almășan a comentat decizia Brândușei Simion de a vinde casa de la Cornu. Vedeta Tv a mărturisit că nu este deloc mirată, pentru că ultima soție a lui Victor Socaciu nu se simte legată de acele locuri.
21.01.2022 | 18:11
Sotia lui Victor Socaciu a decis sa vanda casa de la Cornu Cum a reactionat Marina Almasan
Cum a reacționat Marina Almășan când a aflat că soția lui Victor Socaciu vrea să vândă casa de la Cornu. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Soția lui Victor Socaciu a anunțat că ar putea să vândă casa de la Cornu, locul în care a stat împreună cu regretatul artist în ultimii ani.

Marina Almășan a reacționat imediat. Vedeta spune că nu este surprinsă de această decizie.

După părerea ei, Brândușa Simion, dar nici fetele artistului, nu se simt deloc legate de acele locuri. Altfel stau însă lucrurile în cazul fiului său, Victoraș.

ADVERTISEMENT

Soția lui Victor Socaciu a decis să vândă casa de la Cornu. Cum a reacționat Marina Almășan

La doar o lună de când Victor Socaciu s-a stins din viață, soția sa a luat o decizie care i-a surprins pe mulți. Se pare că intenționează să vândă vila de la Cornu, casa în care cei doi au locuit. Aceasta ar fi spus că locuința este mult prea mare pentru ea.

În schimb, Marina Almășan crede că a luat această decizie pentru că nu o leagă nimic de acele locuri. Lucrurile ar sta la fel și în cazul fetelor regretatului artist.

ADVERTISEMENT

Victor Socaciu a locuit în ultimii ani la Cornu, alături de cea de-a patra soție.

“Era un final previzibil. Era de așteptat ca, spre deosebire de Victor Socaciu, pe această femeie să n-o lege nimic de acea casă, poate doar fantomele trecutului soțului său, de care sunt sigură că s-a ciocnit intens, în toți acești ani”, a spus fosta soție a lui Victor Socaciu pentru Cancan. 

Marina Almășan regretă că lucrurile au ajuns în acest punct și că vila pe care regretatul artist a iubit-o atât de mult ar putea ajunge la niște străini.

ADVERTISEMENT

În plus, aceasta spune că fiul său va suferi mai mult ca oricine. Victoraș a copilărit acolo și are foarte multe amintiri legate de acea casă.

“Artistul Victor Socaciu va rămâne până la urmă singur, părăsit de toți cei dragi, într-un cimitir la marginea satului”, a mai spus Marina Almășan, cea care i-a stat aproape lui Victor Socaciu timp de 16 ani.

ADVERTISEMENT

Victor Socaciu a murit pe data de 27 decembrie. Acesta fusese internat în spital după ce suferise unele complicații la plămâni. În trecut, făcuse un transplant de rinichi. În plus, trecuse și prin Covid-19.

ADVERTISEMENT