Life

Soția lui Victor Socaciu suferă neîncetat după moartea artistului: ”Este foarte greu”

Soția lui Victor Socaciu, Brândușa Simion, tot mai îndurerată după moartea artistului. Noi declarații făcute de aceasta.
19.03.2023 | 18:52
Sotia lui Victor Socaciu sufera neincetat dupa moartea artistului Este foarte greu
Brândușa Simion și Victor Socaciu au fost 15 ani împreună. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Soția lui Victor Socaciu, Brândușa Simion, suferă tot mai mult după regretatul artist, care a murit în decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani. Deși se spune că timpul le vindecă pe toate, Brândușa Simion, dimpotrivă, simte din ce, în ce mai profund lipsa celui care i-a fost alături peste un deceniu.

Soția lui Victor Socaciu, tot mai afectată de pierderea solistului

”Peste așa ceva nu se poate trece cu ușurință”, spune Brândușa Simion despre pierderea solistului, cu care a împărțit și bune, și rele. Ea nu crede că va putea trece vreodată peste pierderea soțului, deoarece l-a iubit enorm și se vedea veșnic lângă el.

ADVERTISEMENT

”Este foarte greu. Nu știu dacă timpul rezolvă astfel de probleme. Din contră, mi se pare că este mai greu. Peste așa ceva nu se poate trece cu ușurință, este dispariția unui om cu care ai împărțit și bune și rele, 15 ani din viața mea și din viața lui.” a declarat Brândușa Simion la Antena Stars, scrie Spynews.

Brândușa Simion a rememorat și clipele când s-a cunoscut cu sufletul ei pereche. Se întâmpla într-o zi de 13 decembrie, în anul 2005, la Ploiești. A rămas impresionată atunci de dragostea lui pentru muzică și de ”bunătatea extraordinară”.

ADVERTISEMENT

”L-am cunoscut la un eveniment tot aici la Ploiești, în 13 decembrie 2005. Am mai avut câteva colaborări. Nu a fost ceva spectaculos. Pe mine de el m-a legat dragostea pentru muzică, felul lui de a fi, era un om extraordinar de bun și calm. Un om de o bunătate extraordinară.”, a mai transmis soția lui Victor Socaciu.

Brândușa Simion, a patra soție a lui Victor Socaciu. Cauza morții artistului

Brândușa Simion a fost a patra soție a lui Victor Socaciu și impresara lui, în același timp. Ultimii ani din viață, solistul și i-a petrecut alături de aceasta. Interpretul se afla de șase săptămâni în spital atunci când a decedat. Cauza oficială a morții a fost un șoc septic, după ce a contractat o infecție nosocomială în unitatea medicală, unde s-a prezentat inițial pentru o intervenție obișnuită, drenaj, transmitea Brândușa Simion în 2021, potrivit Digi 24.

ADVERTISEMENT

De altfel, Victor Socaciu a mai trecut de-a lungul vieții și printr-un transplant de rinichi, iar în aprilie 2021 a fost infectat cu virusul Covid-19. Acesta din urmă i-a deteriorat starea de sănătate, prin acumularea de lichid la plămâni.

”A fost bine, a fost la spital pentru o intervenție minoră. Acolo a contractat o infecție nosocomială și cauza decesului a fost șoc septic. A ajuns la spital pe 19 noiembrie. Avea un post-COVID, acumula pleurezie, lichid la plămâni, și am fost trei zile să facă un drenaj.

ADVERTISEMENT

Asta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo, au apărut complicații. A avut multe momente în care și-a revenit și îmi spunea că vrea să ajungă la Bistrița pe 3 decembrie, că îl așteaptă acolo oameni”, a declarat Brândușa Simion, conform sursei menționate.

ADVERTISEMENT