News

Soția lui Viorel Cataramă compară Guvernul PNL cu dictatura lui Nicolae Ceaușescu. Mesaj extrem de dur al medicului Adina Alberts

11.07.2020 | 22:48
Sotia lui Viorel Catarama compara Guvernul PNL cu dictatura lui Nicolae Ceausescu Mesaj extrem de dur al medicului Adina Alberts
ADVERTISEMENT

Doctorul Adina Alberts mătură pe jos cu legea carantinării propusă de PNL în 11 iulie, lege care s-a blocat în Senat din cauza unor paragrafe aberante.

Alberts desființează legea carantinei și izolării și o numește „un cal troian împins adânc în miezul democrației”.

ADVERTISEMENT

Soția miliardarului Viorel Cataramă crede că nici măcar Nicolae Ceaușescu nu ar fi venit cu o astfel de lege care le-ar permite guvernanților să confiște inclusiv bunuri contaminate ale cetățenilor.

Măsurile luate de Guvernul Orban sunt comparate cu dictatura lui Nicolae Ceaușescu

„Legea carantinării, un început în forță al NAȚIONALIZĂRILOR? Nicolae Ceaușescu ar fi râs cu lacrimi de ar fi fost azi printre noi.

ADVERTISEMENT

Legea privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, pe scurt „Legea carantinării”, pare a fi un cal troian împins adânc în miezul democrației.

Un articol din legea care s-a împotmolit, momentan, la Senat, specifică faptul că un „infectat” își poate pierde temporar, chiar și dreptul la proprietate, pe lângă faptul că poate fi luat cu forța din propriul domiciliu atunci când DSP-ul o cere!

ADVERTISEMENT

Așadar, dragii mei, întrebați-mă să vă întreb! Deschidem poarta DICTATURII?! Doar pentru că politicienii ne spun că dau o lege dură, pentru că „ne vor binele”, că vor „să salveze vieți”? Dar ce treabă au bunurile unui bolnav cu boala propriu-zisă?!

Alineatul 44, punctul 2: „ Carantina bunurilor se instituie pentru bunurile suspecte de a fi contaminate, mijloace de transport sau alte bunuri suspecte de a fi contaminate, sau distrugere, după caz. Procedura de decontaminare sau distrugere se stabileşte prin ordin al ministrului Sănătății.”

ADVERTISEMENT

Deci, ne luați casele, domnilor politicieni? Legiuți că ne veți distrugeți bunurile dacă dvs veți decide că este spre binele sănătății noastre?! Dacă ești SUSPECT CĂ AI FI INFECTAT, practic nu mai ai nicio proprietate, pentru că orice ai atins se carantinează, nu? Nu credeți că mergeți mult prea departe, domnilor politicieni?! Vă reamintesc un vers din Imnul țării noastre DEMOCRATE, domnilor politicieni:
„Viață în libertate ori moarte!, strigă toți.”

PS: Mâine, duminică, 12 iulie, ora 18:00, voi fi împreună cu colaboratorii mei, în Parcul Herăstrău, la intrarea dinspre Arcul de Triumf. Sunt nerăbdătoare să vă cunosc personal pe câți mai mulți dintre dvs, stimații mei prieteni virtuali!”, a scris Alberts pe Facebook.

PSD a blocat în Parlament legea propusă de PNL, tocmai pentru că încalcă mai multe drepturi fundamentale ale cetățenilor României.

ADVERTISEMENT