Life

Soția lui Volodimir Zelenski, pictorial pentru Vogue, în plin război: “Aș vrea să vedeți fiecare ucrainean aici, în locul meu”

Olena Zelenska, soția lui Volodimir Zelenski, a realizat un pictorial pentru Vogue și a apărut și pe coperta revistei. Prima Doamnă a Ucrainei a vorbit despre viața pe timp de război.
27.07.2022 | 09:32
Sotia lui Volodimir Zelenski pictorial pentru Vogue in plin razboi As vrea sa vedeti fiecare ucrainean aici in locul meu
Soția lui Volodimir Zelenski, pictorial pentru Vogue, în plin război. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Olena Zelenska, soția lui Volodimir Zelenski, a apărut pe coperta revistei de fashion Vogue. În urmă cu trei luni, Prima Doamnă a Ucrainei a apărut și pe coperta revistei Time.

Soția lui Volodimir Zelenski, pictorial pentru Vogue

Pe coperta celebrei reviste de fashion, Olena Zelenska a realizat un instantaneu pe scările palatului prezidențial. Acolo a pozat și soțul ei, susținând o conferință de presă în timpul războiului care durează deja de mai bine de cinci luni.

ADVERTISEMENT

“Să fii pe coperta Vogue este o mare onoare și visul multor oameni de succes și merituoși din întreaga lume.

Singurul lucru pe care le doresc tuturor este să nu fie din cauza războiului în țările lor.”, spune Olena Zelenska despre apariția ei pe coperta Vogue, notează okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vogue (@voguemagazine)

În fotografiile realizate pentru Vogue, soția președintelui ucrainean a pozat printre arme. Olena Zelenska reprezintă imaginea femeii puternice din spatele bărbatului care luptă pentru libertatea Ucrainei.

Volodimir Zelenski a fost premiat recent de premierul demisionar Boris Johnson cu premiul Sir Winston Churchill pentru leadership.

ADVERTISEMENT

“Aș vrea să vedeți fiecare ucrainean aici, în locul meu. Cine luptă, voluntari, se instalează într-o tabără de refugiați, își face treaba la sunetele sirenelor, își ține ocupația, are dreptul și merită să fie pe coperțile revistelor din toată lumea.

Acum fiecare dintre voi, dragi compatrioți, sunteți chipul și cufărul țării noastre.”, a mai spus Prima Doamnă a Ucrainei.

ADVERTISEMENT

O altă fotografie din revistă îi surprinde pe Olena Zelenska și Volodimir Zelenski îmbrățișați.

“Nu avem nicio îndoială că vom învinge”

Prima Doamnă a Ucrainei a mai spus că ultimele luni au fost “cele mai oribile” din viața sa și a celorlalți ucraineni. Cu toate acestea, Olena Zelenska este încrezătoare în victoria Ucrainei, lucru care o ajută să meargă înainte în aceste momente dificile.

“Nu avem nicio îndoială că vom învinge. Și asta este ceea ce ne face să mergem mai departe.”, a adăugat soția lui Volodimir Zelenski.

În cadrul interviului pentru revista Vogue, Olena Zelenska și Volodimir Zelenski au vorbit despre viața în Ucraina pe timp de război.

De asemenea, cei doi au vorbit și despre căsnicie și istoria lor comună, dar și despre ce își doresc pentru viitorul țării lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vogue (@voguemagazine)

Olena Zelenska și-a petrecut primele luni de război ascunsă, iar recent a început să aibă apariții publice. A mers chiar și la Casa Albă, acolo unde s-a adresat legislativului pentru a cere ajutor armat pentru țara sa.

În cadrul interviului pentru Vogue, Zelenska a recunoscut că a preferat întotdeauna să fie “ascunsă”, în culise, în timp ce soțul ei se află în lumina reflectoarelor. La începutul războiului, Olena a stat ascunsă, împreună cu copiii săi.

De când a început războiul, rolul soției președintelui nu mai este doar unul “decorativ”. La începutul lunii iunie, Olena Zelenska și-a exprimat condoleanțele pentru cei 200 de copii uciși în război. Aceasta a ținut atunci un discurs în fața Catedralei Sfânta Sofia din Kiev.

ADVERTISEMENT