News

Soția pacientului ars care a murit în Belgia, acuze dure: “Mi s-a spus că i-am stricat imaginea lui Raed Arafat”

16.02.2021 | 09:26
Sotia pacientului ars care a murit in Belgia acuze dure Mi sa spus ca iam stricat imaginea lui Raed Arafat
ADVERTISEMENT

Soția pacientului ars care a murit în Belgia, dar nu înainte de a fi plimbat prin spitale în țară, lansează acuze dure față de autoritățile române. Femeii îndurerate i s-ar fi reproșat că ”i-a stricat imaginea lui Raed Arafat”.

Românul transferat cu mare dificultate în Belgia, după ce a suferit arsuri grave în urma unui accident de muncă și nu a putut fi tratat în țară, a murit luni, 15 februarie.

ADVERTISEMENT

Mihaela Ganea, soția decedatului, acuză nepăsarea autorităților în cazul soțului ei și arată cu degetul înspre nume importante din sistem.

Soția pacientului ars care a murit în Belgia, acuze dure: “Mi s-a spus că i-am stricat imaginea lui Raed Arafat”

Despre echipa medicală din Belgia, soția pacientului care a încetat din viață luni spune că ”Am un deosebit respect și îi mulțumesc mult de tot, că știu că a făcut tot ce a putut pentru soțul meu. Eu m-am simțit acolo ca într-o familie, lucru care nu mi s-a întâmplat în România”.

ADVERTISEMENT

În schimb, față de autoritățile din țară, Mihaela lansează o serie de acuzații extrem de grave. Aceasta dezvăluie că i s-ar fi spus că i-a stricat imaginea șefului DSU, Raed Arafat.

”Domnul acela cu care m-am conversat mi-a spus în primă fază să am răbdare, că are alte priorități sau că trebuie să mă ia în ordinea priorităților și care mi-a transmis că i-am stricat imaginea domnului Arafat!

ADVERTISEMENT

Pe mine nu mă interesează imaginea nimănui, le-am transmis și le transmit în continuare. Dacă trebuie să stric imagini, o s-o fac!”, a spus Mihaela Ganea, potrivit Gândul.

Soția pacientului decedat în Belgia, reproșuri și spre ministerul Sănătății

Nu au scăpat de cuvinte grele nici oficialii ministerului Sănătății. Femeia îndoliată spune că îi pare rău dacă Vlad Voiculescu afirmă că nu există un ”autor moral” al acestui deces al pacientului transferat în Belgia.

ADVERTISEMENT

”Mie îmi pare rău dacă dl. ministru spune că nu există un autor moral. Nu mă interesează ce culoare politică are fiecare ce declară. Eu vă spun doar că nu se întâmplă nimic în România, că a trebuit să ies public ca să-mi strig năduful ca să pot să-l duc acolo. Prea târziu. Regret că nu am ieșit, poate, mai devreme.

Dacă pleca vineri, poate se întâmpla să fie bine și nu eram în situația asta astăzi. Pe mine nu mă interesează autorul moral, pe mine mă interesează criminali cu sânge rece care mi-au spus direct în față că au alte priorități.

A trebuit să aștept zile în șir, să-l plimb pe soțul meu în toată România, de la un spital la altul, ca să ajungă într-un final într-un spital unde cineva să-și dea interesul pentru el. Doar că a fost prea târziu! Înțelegeți? Mult prea târziu!”, a mai spus văduva îndoliată.

ADVERTISEMENT