Fotbal international

Soţia româncă a lui Witsel i-a înnebunit pe ruşi la Mondial! Galerie foto

24.06.2018 | 15:35

Soţia româncă a lui Witsel face furori la Campionatul Mondial! N-avem echipă la Turneul Final, nici măcar arbitri, dar o româncă ţine capul de afiş al celei mai importante competiţii din lume. Raffaella e una din cele mai aşteptate prezenţe în tribunele Rusiei, iar fotografii şi fanii sunt înnebuniţi după ea! Ruşii chiar au introdus-o în topul celor mai sexy neveste de fotbalişti prezenţi la Mondial, fiind cea mai pozată prezenţă feminină la partidele pe care le joacă naţionala Belgiei. CLICK ÎN GALERIE FOTO pentru alte fotografii incendiare cu braşoveanca noastră!

Soţia româncă a lui Witsel le aduce noroc belgienilor

Până acum, Rafaella le-a purtat noroc belgienilor. Formaţia lui Axel Witsel are şase puncte din primele două meciuri şi s-a calificat “en fanfare” din grupa cu Panama, Tunisia şi Anglia, învingând formaţia lui Penedo în meciul de debut şi distrugând Tunsia în cea de-a doua partidă, după un joc entuziasmant, în care Eden Hazard a marcat un gol de povestit nepoţilor. Belgienii au şi golgheterul turneului până în acest moment, pe Romelu Lukaku, cel care a marcat patru goluri, la egalitate cu portughezul Ronaldo.

Rafaella, Szabo pe numele ei de fată, este din Braşov şi s-a căsătorit cu starul Belgiei, Axel Witsel, în vara lui 2015. Soţia româncă a lui Witsel i-a făcut acestuia doi copii. Witsel a evoluat ani de zile în Rusia, la Zenit St. Petersburg, iar acum câştigă un salariu fabulos în China, la Tianjin: 16 milioane de euro pe an.  Cei doi au fost în centrul unui scandal care a ţinut prima pagină a tabloidelor din Belgia în urmă cu patru ani, atunci când au fost în pragul divorţului după ce fotbalistul a înşelat-o pe braşoveancă. În cele din urmă, lucrurile dintre cei doi s-au calmat după apariţia primului copil al cuplului. Acum, cei doi formează una din cele mai mediatizate perechi de către presa din Belgia.