News

Soţia şi fiul unuia dintre bărbaţii ucişi la Oneşti, devastaţi de durere. ”Vezi un suflet gol. Vor rămâne traumatizaţi”

05.03.2021 | 14:49
Sotia si fiul unuia dintre barbatii ucisi la Onesti devastati de durere Vezi un suflet gol Vor ramane traumatizati
ADVERTISEMENT

Tragedia de la Onești a aruncat 2 familii într-o suferință fără margini. Soţia lui Dan Pătatu, bărbatul de 55 de ani ucis de Gheorghe Moroșan, trece prin clipe de coșmar de la aflarea veștii. Acest lucru a fost confirmat de o persoană din anturajul familiei.

Nicoleta Andronic, o prietenă și o apropiată a familiei, a povestit la Antena 3 că soţia şi copilul victimei sunt devastaţi de durere.

ADVERTISEMENT

Soţia lui Dan Pătatu lucrează ca asistentă la spital. În ziua tragediei nu a ştiut nimic din ce se întâmpla cu soţul ei, deoarece era de serviciu pe secţia de chirurgie.

Cum se simte soția unuia dintre bărbații uciși la Onești

“Cristina, ca şi profesionist în meseria de asistent medical pe secţia de chirurgie, dădea dovadă de responsabilitate în tot ceea ce făcea. M-am întâlnit aseară cu ea şi este devastată, sau poate cuvântul acesta este prea puţin.

ADVERTISEMENT

Nu se poate descrie în cuvinte starea prin care trece. Chiar dacă este totuşi într-o stare de şoc încearcă să se menţină. Ce am remarcat în această familie, se ajută reciproc. Fiul o susţine pe ea şi ea îl susţine pe fiul ei. Chiar aseară am discutat şi cu Tudor. Se ţine puternic, dar suferă. Dacă priveşti în sufletul lui, vezi un suflet gol şi cred că va rămâne traumatizat toată viaţa.

Să nu uităm că peste trei luni va susţine examenul de Bacaulaureat şi ar vrea să facă şi o Facultate, am înţeles că în domeniul IT-ului”, potrivit prietenei familiei Pătatu.

ADVERTISEMENT

Potrivit acesteia, fratele lui Dan Pătatu ar fi vorbit la telefon cu criminalul. Acesta ar fi sus că nu o să-l mai vadă în viaţă.

Criminalul a fost operat din nou și este intubat

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, Adrian Popa, susţine că starea de sănătate a ucigaşului este mediocră.

ADVERTISEMENT

“Ultima actualizare a pacientului Moroşanu o am de dimineaţă, de la medicul de gardă, care spune că este în aceeaşi stare, intubat, urmând ca în cursul prânzului să ia decizia cu colegii dacă îl detubează sau nu, urmând ca apoi el să îşi reia funcţiile naturale ale organismului şi să vedem dacă poate fi intervievat. În cursul după-amiezii probabil că vom avea această informaţie. În continuare, starea lui este mediocră. Probabil că va mai rămâne o perioadă în Terapie Intensivă”, a declarat Adrian Popa.

ADVERTISEMENT