Nicio categorie

Soţia şi prietenii VORBESC în fiecare zi cu Schumacher

Cele mai importante cotidiene sportive din Europa abordează Olimpiada de iarnă care tocmai a început la Soci, dar oferă şi amănunte despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher care se...
08.02.2014 | 09:17
ADVERTISEMENT

Cele mai importante cotidiene sportive din Europa abordează Olimpiada de iarnă care tocmai a început la Soci, dar oferă şi amănunte despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher care se află de şase săptămîni în comă după un accident la schi.

Soţia Corinna şi prietenii lui Schumacher vorbesc în fiecare zi cu el!

ADVERTISEMENT

Prima ştire din Bild este legată de evoluţia stării lui Michael Schumacher care, deocamdată, nu este excelentă. Deşi procesul de scoatere din coma artificială a început de aproape două săptămîni, prietenii şi membrii familiei fostului pilot de Formula 1 fac tot posibilul pentru a-l ajuta. Astfel, soţia sa, Corinna, care i-a fost alături în fiecare zi şi prietenii săi îi vorbesc de fiecare dată cînd stau lîngă patul său, activitate care, conform medicilor, îi stimulează poyitiv creierul lui Schumacher, avînd în vedere că vocile cunoscute au tendinţa de a relaxa pacienţii aflaţi în asemenea situaţii.

bild

ADVERTISEMENT

Fourcade intră în scenă

L’Equipe alocă un spaţiu important de deschidere Olimpiadei de iarnă de la Soci, care a avut loc vineri seară, cu ceva probleme din cauza unui potenţial atac terorist, dejucat însă din fericire, dar mai ales unuia dintre cei mai importanţi sportivi din delegaţia Franţei care va începe lupta pentru medalii. Este vorba despre Martin Fourcade, biatlonistul de 25 de ani, cvintuplu campion mondial.

lequipe

Kaka, şanse mici să joace

Cel mai important meci care va avea loc în Serie A sîmbătă, Napoli – Milan este prefaţat de Gazzetta dello Sport. Napoletanii au ieşit din calculele pentru titlu după rezultatele din ultimele meciuri, dar trebuie să rămînă concentraţi pentru că există şanse să piardă şi locul de Liga Campionilor pe care se află în prezent, avînd în vedere că Fiorentina îi suflă în ceafă. La fel de importantă este o victorie şi pentru AC Milan care, aflată pe locul 10, îşi joacă una dintre ultimele şanse să se apropie de o poziţie de Cupe Europene. Un mare dezavantaj al milanezilor este însă acela că unul dintre oamenii de bază, Kaka, are mici şanse să fie pe teren.

ADVERTISEMENT

gazzetta

Realul, probleme mari fără Ronaldo!

Spaniolii de la Marca au făcut o analiză a prestaţiilor lui Real Madrid în absenţa lui Cristiano Ronaldo, care nu va putea juca sîmbătă din cauza eliminării din etapa trecută, de la Bilbao. Astfel, fără CR7, procentajul victoriilor “galacticilor” scade de la 80 la 66 la sută, în timp ce media numărul golurilor marcate în fiecare partidă cunoaşte şi ea un puternic trend descendent, de la 2,75, la 2,2.

marcaa

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri