News

Soția unui cunoscut avocat din Arad, hărțuită de un procuror DNA: „Sunt o femeie însărcinată”

06.10.2020 | 10:04
Sotia unui cunoscut avocat din Arad hartuita de un procuror DNA Sunt o femeie insarcinata
ADVERTISEMENT

Lucian Dolcu, procuror DNA în cadrul Serviciului Teritorial Timișoara, riscă să ajungă în spatele gratiilor pentru hărțuire și șantaj. Acesta a făcut o adevărată obsesie pentru soția unui cunoscut avocat din Arad și i-a trimis nenumărate mesaje în care mărturisea că se simte atras de ea și expunea toate fanteziile sexuale care îi treceau prin cap, fără să-i pese că femeia este căsătorită de mai bine de 9 ani și se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

În schimbul de mesaje, victima îi repeta insistent că este „o femeie însărcinată”, sperând că astfel va reuși să-l determine să înceteze, dar rugămințile sale nu au avut niciun efect. Bărbatul i-a scris inițial de pe un cont de Facebook fals, „Mădălina Delea”, după care conversația s-a mutat pe WhatsApp.

ADVERTISEMENT

Ulterior, persoana care trimitea acele mesaje s-a fotografiat într-un birou de la DNA Timișoara, dar și cu diplomele obținute de-a lungul carierei pentru rezultate deosebite. În plângerea penală depusă pe 28 septembrie la Parchetul General femeia susține că i-a dat numărul de telefon cu acordul soțului.

Procuror DNA, acuzat de hărțuire și șantaj. A făcut o obsesie pentru soția unui avocat

Persoana care s-a prezentat ca fiind Lucian Dolcu  mi-a spus că el este cel care mi-a scris de pe acel profil fals, Mădălina, de pe aplicația Messenger a Facebook.

ADVERTISEMENT

Acesta a continuat să îmi scrie fel și fel de mesaje prin care îmi spunea cât este el de atras de mine, asta în condițiile în care știa că sunt însărcinată și că în curând urmează să nasc.

Din câte am auzit, acesta ar deține legal un pistol, motiv pentru care vă solicităm să dispuneți ridicarea de urgență a acestuia. Îmi este teamă pentru viața mea și siguranța familiei mele.

ADVERTISEMENT

Consider că am de a face cu un psihopat capabil de orice, motiv pentru care vă solicit tragerea la răspundere a acestuia pentru fapta săvârșită, faptă care îmbracă elementele constitutive ale infracțiunii de hărțuire, așa cum este ea prevăzută în art.208 alin 2 Cod penal”, susține femeia.

Mesajele trimise de procurorul iubăreț

  • „Răspunsul la întrebarea ta e simplu, îmi ești dragă! Și există răspunsuri probabil la fel de simple pentru orice întrebare. Doar să nu începi să ai teorii ale conspirației în minte”
  • „Oricum, după dialogurile de ieri, eu sunt cel expus maxim. Eu am enorm de pierdut dacă ai vrea să îmi faci rău”
  •  „Suntem doar doi adulți care se plac și care de ieri trăiesc momente frumoase”
  •  „Astăzi am realizat că de fapt mă priveai din același motiv pentru care nu-mi puteam desprinde privirile de la tine. Priveam de fapt amândoi ”fructul oprit”. Într-un fel mă bucur că m-am înșelat, pentru că mi-a generat pornirea de a îți scrie. Îmi pare rău că am așteptat atât de mult până s-o fac”
  •  „Să te gândești dacă îți poți organiza programul pe mâine. Sau sâmbătă, duminică. Doar să-mi spui din timp. Că, din câte am înțeles, se mai întâmplă ca o cosmeticiană sau o altă tanti din asta la care merg femeile să-ți facă chestii pe care nu le văd bărbații, să-și sune clientele că s-a eliberat un scaun. Poate de tună o fată din asta de a ta și de anunță că poți merge fără programare că nu-o vine o altă clientă și îți faci liber un pic zilele următoare”
ADVERTISEMENT
Tags: