Life

Soția unui fost președinte, în atenţia lui Cătălin Botezatu: “Eu am postat-o, ea m-a repostat”

Soția unui fost președinte a ajuns în atenţia lui Cătălin Botezatu. Cei doi s-au întâlnit la Festivalul de Film de la Veneția.
17.09.2022 | 12:00
Sotia unui fost presedinte in atentia lui Catalin Botezatu Eu am postato ea ma repostat
Soţia unui fost preşedinte a ajuns în atenţia lui Cătălin Botezatu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a fost recent la Veneția, acolo unde a mers la Festivalul de Film, iar soția unui fost președinte a intrat în atenția creatorului de modă.

Soția unui fost președinte a ajuns în atenţia lui Cătălin Botezatu

Designerul vestimentar a fost invitat la Festivalul de Film de la Veneția, acolo unde a fost cazat la un hotel de lux. Cătălin Botezatu s-a întâlnit cu nume mari cu această ocazie.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities a fost impresionat de Carla Bruni, soția fostului președinte francez Nicolas Sarkozy.

Cătălin Botezatu a spus despre Carla Bruni că este foarte frumoasă, dar și foarte elegantă, în același timp.

ADVERTISEMENT

Creatorul de modă a postat-o pe soția fostului președinte pe pagina lui de Instagram și a etichetat-o, iar aceasta a procedat la fel. Cei doi se urmăresc acum pe rețelele de socializare.

“Cazați cu mine în același hotel au fost Eva Herzigova, tot staful Armani, Carla Bruni pe care am postat-o pe Instagram, am tăguit-o, apoi mi-a dat și ea tag.

ADVERTISEMENT

Și mă bucur că din acel moment mă urmărește  și mi-a dat tag la pozele din Venezia, mă simt onorat.

Eu am postat-o, ea m-a repostat, eu am postat-o, ea m-a re-repostat!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Unde a fost cazat Cătălin Botezatu

Designerul a fost cazat la cel mai luxos hotel din Veneția, chiar în apartamentul în care a locuit, timp de șase luni, celebrul pictor Claude Monet.

“La Venezia, am stat în cel mai luxos hotel, St. Regis-Venezia și am avut șansa să stau în cel mai luxos apartament, suita Monet. Sau suita în care în 1903,

Monet a pictat nu mai puțin de 33 de tablouri celebre. A stat în acest apartament mai mult de 6 luni împreună cu soția sa. ”, a mai povestit creatorul de modă pentru aceeași sursă.

În plus, Cătălin Botezatu a avut o priveliște de vis către curtea interioară, spre canalul central. În apartament erau numeroase obiecte de artă și mobilă scumpă.

La hotel au mai fost cazate nume cunoscute din lumea modei, dar și a filmului. Printe acestea s-au numărat și Shia Saide Labeouf și Nicholas Hoult.

Fostul jurat de la Kanal D s-a bucurat de zilele petrecute la Festivalul de la Veneția, acolo unde spune că “am bifat și Golden Globe Awards, de la Lido di Venezia”.

ADVERTISEMENT