Fotbal international

Soția unui fotbalist celebru în Anglia face videochat! De Sărbători a lansat o promoție cu abonament la jumătate de preț!

17.12.2018 | 16:30

În Anglia este scandal teribil provocat de soția unui fotbalist ce a trecut pe la Liverpool și Arsenal. Alice Goodwin a recunoscut că a făcut videochat, iar în anumite filmări a apărut și soțul ei, Jermaine Pennant, fost internațional englez de tineret. Fanii i-au recunsocut pe cei doi după tatuajele fotbalistului. Alice Goodwin a profitat de perioada Sărbătorilor și pe un site pentru adulți a făcut reducere la abonamente. VEZI MAI MULTE IMAGINI CU SOȚIA FOTBALISTULUI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Jermaine Pennant a fost o mare speranță a fotbalului englez, dar acum este în prag de retragere. Ajuns la 35 de ani, jucătorul care la 15 ani era transferat de Arsenal pentru 2 milioane de lire sterline, se pregătește să pună ghetele în cui. Pennant a prins totuși 24 de meciuri în naționala de tineret a Angliei și a jucat o finală de Champions League cu Liverpool împotriva lui AC Milan în 2007.

Alice Goodwin și soțul ei Jermain Pennant au produs un scandal imens în Anglia

Alice Goodwin soția lui Jermaine Pennant face videochat în Anglia! În filme apare și fotbalistul recunoscut de fani după tatuaje

Alice Goodwin soția  lui Jermaine Pennant a scandalizat Anglia, după ce s-a aflat că ea face videochat pe un site pentru adulți. Acolo pe lângă abonamentele pe care le puteau cumpăra utilizatorii, modelul britanic a publicat contra cost și filme pentru adulți. În câteva dintre ele apare și soțul ei, fotbalistul Jermaine Pennant, care a ajuns să evolueze într-o ligă de amatori din Anglia, la Billericay Town.

Alice Goodwin, soția lui Jermaine Pennant

Jermaine Pennant și soția sa sunt obișnuiți cu scandalurile, după ce fotbalistul a fost prezent într-un reality show în Anglia, în care se pare că și-ar fi înșelat consoarta. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele în septembrie, după care s-au împăcat la o distanță de câteva zile și au anunțat că vor să aibă un copil.

  • 55 de meciuri a jucat Jermaine Pennant în Premier League pentru Liverpool