Sport

Soția unui fotbalist de la FCSB, replică acidă după ce Karim Benzema a luat Balonul de Aur: „Când te lași de fotbal?”

Karim Benzema a câștigat la 34 de ani Balonul de Aur și încă apar reacții după performanța uriașă a atacantului francez al lui Real Madrid.
20.10.2022 | 13:00
Sotia unui fotbalist de la FCSB replica acida dupa ce Karim Benzema a luat Balonul de Aur Cand te lasi de fotbal
44 de goluri în 46 de meciuri a marcat Karim Benzema în ultimul sezon la Real Madrid. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Karim Benzema a reușit un sezon istoric la Real Madrid, iar câștigarea Balonului de Aur a stârnit ample reacții până și la FCSB.

Familia lui Bogdan Rusu sare în apărarea atacantului pe care Gigi Becali vrea să îl dea afară de la FCSB

Soția lui Bogdan Rusu (32 de ani) sare în apărarea fotbalistului, după ce Karim Benzema a reușit să câștige Balonul de Aur la vârsta de 34 de ani, când alții deja și-au încheiat cariera.

ADVERTISEMENT

Denise Rusu a postat o fotografie pe pagina de Instagram cu Karim Benzema și a lăsat un comentariu acid referitor la ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Soția lui Bogdan Rusu, reacție dură după ce Karim Benzema a câștigat Balonul de Aur la 34 de ani
Soția lui Bogdan Rusu, reacție dură după ce Karim Benzema a câștigat Balonul de Aur la 34 de ani

„În România ar fi fost întrebat: ‘Când te lași de fotbal? Ai 34 de ani’. Diferență de cultură”, a fost reacția surprinzătoare a frumoasei soții a atacantului transferat de FCSB de la CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a decis soarta lui Bogdan Rusu: „Din iarnă va juca la Mioveni”

Gigi Becali nu are de gând să îl mai păstreze în lot pe Bogdan Rusu din iarnă, iar după meciul cu Anderlecht din Conference League i-a transmis un mesaj clar: „Rusu să nu se supere, eu îi mulțumesc. Cine n-are putere de FCSB, să se ducă acasă. Rusu va mai juca, dar din iarnă va juca la Mioveni”, a spus patronul FCSB la Digi Sport.

Becali a plătit 250.000 de euro celor de la Mioveni pentru Bogdan Rusu, însă atacantul a fost unul dintre cei mai criticați jucători: „De-aia am odihnit jucătorii, ați văzut (n.r. la meciul cu Anderlecht, scor 0-0). Dacă aveam alt atacant… I-a dat o pasă Olaru, iar Rusu s-a speriat. L-am luat că n-aveam atacant.

ADVERTISEMENT

Tot ce-a fost în teren când ne-am calificat, mulțumim, nu ne pare rău si nu regretăm. Doar că la FCSB cine nu face față, va pleca înapoi de unde a venit.

Dacă vor ei să-l ia (n.r. CS Mioveni), eu îl dau cu drag, 150.000. Nu trebuie să se supere, fiecare om la nivelul lui”, a mai spus Gigi Becali, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică i-a luat apărarea lui Bogdan Rusu

Cu toate acestea, Nicolae Dică îi va acorda în continuare șanse atacantului: „Ei (n.r. Bogdan Rusu şi Marco Dulca) trebuie să rămână la echipă, să se antreneze, să joace bine. Dacă Rusu intră bine și până la iarnă dă 10 goluri, crezi că nu rămâne? Oricare jucător trebuie să dea totul. La fotbal se pot schimba multe de la un meci la altul”. 

Bogdan Rusu a jucat deja la două echipe în acest sezon, așa că singura soluție pentru el ar fi să se întoarcă la CS Mioveni în iarnă.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,90 este cota pentru „2 solist” la Sepsi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT