Fotbal international

Video şi foto. Gestul intim practicat de jucători înaintea meciurilor. Soţia unui fotbalist recunoaşte: “Toţi fac asta”

Internaţionalul elveţian Blerim Dzemaili este casatorit cu fotomodelul albanez Erjona Sulejmani. Aceasta a devenit celebră, după ce a scris o carte despre obiceiurile intime ale jucătorilor înaintea meciurilor.
25.11.2017 | 15:56
Video si foto Gestul intim practicat de jucatori inaintea meciurilor Sotia unui fotbalist recunoaste Toti fac asta
ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaş al lui Napoli şi Torino, internaţionalul elveţian Blerim Dzemaili s-a căsătorit după Euro 96 cu fotomodelul Erjona Sulejmani. Aceasta fusese declarată în timpul turneului final al Euro 2016 drept cel mai sexy suporter de la Euro. În Franţa naţionala Ţării Cantoanelor a fost în grupa României, cu care a terminat la egalitate, 1-1, dar după ce a ieşit din grupă a fost eliminată în 16-imi de către Polonia, după executarea loviturilor de departajare.

Acest rezultat i-a permis lui Dzemaili să termine mai repede treburile cu echipa naţională la Euro şi să revină acasă, pentru a se putea ocupa de pregătirile de nuntă. Erjona Sulejmani este foarte apreciată ca fotomodel şi recent a reuşit să îl convingă şi pe soţul ei pentru a prezenta împreună o colecţie de costume de baie, mai ales că fotbalistul de 31 de ani a ales ca din această vară să lase Europa pentru o aventură mai puţin obişnuită în campionatul nord-american, MSL, semnând cu Montreal Impact. Acolo s-a regăsit ca ţi coleg de echipă cu românul Deian Boldor, cu care a mai jucat împreună şi la Bologna.

ADVERTISEMENT

Erjona spune că şi-a asumat riscurile pentru dezvăluirile ei

Frumoasa Erjona recunoaşte că nu se aştepta să ajungă soţie de fotbalist şi că singurul jucător din lume în faţa căruia nu ar putea să reziste, chiar dacă acum este măritată, este portughezul Cristiano Ronaldo, pe care îl consideră a fi cel mai sexi. Erjona invadează reţelele de socializare cu fotografiile ei, care de care mai incitante, conştientă de calităţile cu care a înzestrat-o mama natură şi pe care caută să le scoată în relief de fiecare dată, dar fără a da o tentă vulgară imaginilor.

Recent, ea s-a pus pe scris şi a terminat o carte care va stârni multă vâlvă printre fotbalişti, pentru că albaneza are curajul de a spune lucrurilor pe nume despre anumite pracitici pe care mulţi dintre fotbalişti le pun în aplicare în preajma meciurilor. Ea dezvăluie că aceştia preferă să evite partidele de sex cu soţiile sau iubitele lor în preajma meciurilor şi aleg varianta de a se masturba, considerând că în acest fel nu vor pierde noaptea şi nu vor fi storşi de puteri a doua zi. Soţia lui Dzemaili e conştientă asupra faptului că dezvăluirile ei nu vor fi prea bine primite de lumea fotbalului, dar a declarat că aceasta este realitatea pe care toţi trebuie să şi-o asume.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO