Sport

Continuă scandalul monstru de la PSG. Soția lui Eric Abidal cere divorțul după ce a fost înșelată

După apariția informațiilor conform cărora Eric Abidal a avut o aventură cu jucătoarea bătută de la PSG, Kheira Hamraoui, soția fostului fotbalist a hotărât să divorțeze.
19.11.2021 | 18:36
Continua scandalul monstru de la PSG Sotia lui Eric Abidal cere divortul dupa ce a fost inselata
După apariția informațiilor conform cărora Eric Abidal a avut o aventură cu jucătoarea bătută de la PSG, Kheira Hamraoui, soția fostului fotbalist a hotărât să divorțeze. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Kheira Hamraoui a fost bătută cu bestialitate de doi bărbaţi, iar poliția a reținut-o pe coechipiera sa Aminata Diallo, crezând că aceasta a comandat atacul.

Însă, fotbalista în cauză a fost eliberată, iar pe lista suspecților a apărut Hayet Abidal, după ce s-a descoperit relația dintre soțul acesteia și fotbalista de la PSG.

ADVERTISEMENT

Eric Abidal, părăsit de soție după aventura cu jucătoarea de la PSG

Conform cotidianului L’Equipe, avocatul lui Hayet Abidal, Nicolas Cellupica, a dezvăluit faptul că fostul internațional francez i-a mărturisit soției sale că a avut o relație cu Kheira Hamraoui în vremea în care aceasta juca la FC Barcelona, iar el era secretar tehnic la gruparea ”blaugrana”.

La doar o săptămână după ce au petrecut la București, soția lui Eric Abidal a anunțat într-un comunicat dat publicității de avocatul său că va depune o cerere de divorț, după ce s-a descoperit relația dintre fostul fundaș și actuala jucătoare de la PSG.

ADVERTISEMENT

”Hayet Abidal speră să-și spele onoarea și reputația pătată de zvonuri și își reiterează dorința de a fi audiată foarte repede într-un caz care a făcut deja mai multe victime colaterale”, se mai arată în mesajul avocatului Cellupica.

Eric Abidal și soția sa au fost în România

În momentul în care poliția franceză o reținea pe Aminata Diallo în cazul ”corecției” primite de coechipiera sa Kheira Hamraoui, Eric Abidal și soția sa de origine marocană, care au împreună trei copii, se aflau în România.

ADVERTISEMENT

Superba soție a fostului internațional francez a pus pe rețelele de socializare poze cu cei doi în holul hotelului ”The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection”, situat pe strada Doamnei din centrul Capitalei.

”A petrece timpul cu tine Eric Abidal este întotdeauna atât de prețios”, a scris Hayet Abidal la fotografiile pe care le-a urcat pe contul de Instagram, în care cei doi păreau extrem de fericiți.

ADVERTISEMENT

Soții Abidal urmează să fie audiați

Anchetatorii francezi au descoperit în urmă cu câteva zile că un număr de telefon al jucătoarei agresate de la PSG, Kheira Hamraoui, era pe numele fostului internaţional francez Eric Abidal.

Presa franceză a scris că anchetatorii au stabilit că cipul de telefon al fotbalistei era pe numele lui Eric Abidal. Această legătură a dus la scenariul unei răzbunări legate de relaţiile dintre jucătoarea de 31 de ani şi fostul fundaş al echipei Franţei, în vârstă de 42 de ani.

”Abidal va fi audiat în curând”, a precizat procurorul Maryvonne Caillibotte, care a precizat că ancheta s-a extins și către soția fostului fotbalist. Această reorientare a investigaţiilor a exclus ipoteza iniţială a unei rivalităţi sportive, care dusese la custodia îndelungată a Aminei Diallo, săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT