Sport

Soția lui Eric Abidal, mesaj tăios după ce a cerut divorțul. Răspunsul sfâșâietor al fostului fotbalist

Scandalul în care jucătoarea de la PSG, Kheira Hamraoui, a fost bătută în plină stradă de doi necunoscuți a dus la un divorț neașteptat între Eric Abidal și soția sa, iar aceasta a avut de curând un mesaj tulburător.
23.11.2021 | 17:29
Sotia lui Eric Abidal mesaj taios dupa ce a cerut divortul Raspunsul sfasaietor al fostului fotbalist
ADVERTISEMENT
23-11-2021
15:28

Eric Abidal, prima reacție după ce soția i-a cerut divorțul

Fostul fundaș Eric Abidal trăiește clipe grele după ce soția sa, Hayet, a cerut divorțul, în urma relaţiei extraconjugale pe care a avut-o cu jucătoarea Kheira Hamraoui.

Francezul a făcut o postare dramatică pe contul de Instagram în care îi cere iertare soției sale. ”Hayet Abidal, iartă-mă. Indiferent de decizia ta, tu vei rămâne femeia vieţii mele şi mai ales mama minunaţilor noştri copii. Merit această umilinţă, chiar dacă mă distruge. Sper că într-o zi mă vei ierta. Te iubesc până la lună și înapoi”, a scris Abidal.

abi

După ce s-a aflat că fostul internațional francez a avut o aventură cu jucătoarea transferată de PSG în această vară, Hayet Abidal a anunțat că va cere divorțul.

Și asta la doar o săptămână după ce cei doi au petrecut la București, chiar în momentul în care o altă fotbalistă de la gruparea franceză, Aminata Diallo, era reținută în acest caz.

ADVERTISEMENT

Mesaj cu subînțeles al soției lui Eric Abidal

Scandalul cauzat de ”corecția” primită Kheira Hamraoui a scos la iveală relația pe care aceasta a avut-o cu Eric Abidal în perioada în care era legitimată la FC Barcelona, iar fostul fundaș ocupa funcția de secretar tehnic la gruparea ”blaugrana”.

După ce a anunțat prin vocea avocatului său că va intenta procesul de divorț, soția lui Eric Abidal a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare în care arată că nu mai există cale de împăcare între ea și fostul fotbalist.

ADVERTISEMENT

”Iertăm până când ceva se prăbușește în tine, nu mai simți nimic, nici iertare, nici mânie, ci doar dorința de a întoarce pagina și de a te gândi la altceva”, a scris Hayet Abidal pe contul de Instagram.

Soție Eric Abidal mesaj

Hayet Abidal, neagă implicarea în bătaia jucătoarei de la PSG

După ce au exclus varianta unei răfuieli pe teme sportive și au eliberat-o pe Aminata Diallo, anchetatorii au descoperit relația pe care jucătoarea Kheira Hamraoui a avut-o cu Eric Abidal și au inclus-o pe soția francezului pe lista suspecților, bănuind o răzbunare amoroasă.

ADVERTISEMENT

Însă, Hayet Abidal a negat această variantă și a precizat prin vocea avocatului său că se pune la dispoziția anchetatorilor. ”Nu avem informaţii că Hayet Abidal ar fi suspectă. Nu facem parte din proces. Am văzut toate informaţiile care apar în presă.

Hayet nu are nicio legătură cu aceste evenimente. Acesta este motivul pentru care am cerut să fim audiați. Așteptăm o citație, nu știm când va sosi și nici de către cine va fi audiat clientul meu: judecătorul, poliția spaniolă, anchetatorii din Franța”, a declarat avocatul Nicolas Cellupica.

ADVERTISEMENT

Soții Abidal urmează să fie audiați

Anchetatorii francezi au descoperit în urmă cu câteva zile că un număr de telefon al jucătoarei agresate de la PSG, Kheira Hamraoui, era pe numele fostului internaţional francez Eric Abidal.

Presa franceză a scris că anchetatorii au stabilit că cipul de telefon al fotbalistei era pe numele lui Eric Abidal. Această legătură a dus la scenariul unei răzbunări legate de relaţiile dintre jucătoarea de 31 de ani şi fostul fundaş al echipei Franţei, în vârstă de 42 de ani.

”Abidal va fi audiat în curând”, a precizat procurorul Maryvonne Caillibotte, care a precizat că ancheta s-a extins și către soția fostului fotbalist. Această reorientare a investigaţiilor a exclus ipoteza iniţială a unei rivalităţi sportive, care dusese la custodia îndelungată a Aminei Diallo.

ADVERTISEMENT