Sport

Soţia lui Eric Abidal, implicată în scandalul monstru din Franţa, a fost în România! Era în Bucureşti când jucătoarea de la PSG fusese arestată. Foto

Fostul fotbalist Eric Abidal și frumoasa sa soție au fost într-o scurtă vizită în România, chiar înainte ca numele lor să apară în scandalul monstruos de la echipa feminină a clubului PSG.
17.11.2021 | 15:51
Sotia lui Eric Abidal implicata in scandalul monstru din Franta a fost in Romania Era in Bucuresti cand jucatoarea de la PSG fusese arestata Foto
Fostul fotbalist Eric Abidal și frumoasa sa soție au fost într-o scurtă vizită în România, chiar înainte ca numele lor să apară în scandalul monstruos de la echipa feminină a clubului PSG
ADVERTISEMENT

Jucătoarea Kheira Hamraoui a fost bătută de doi bărbaţi, iar poliția a reținut-o pe colega Aminata Diallo, crezând că aceasta a comandat atacul.

Însă, fotbalista în cauză a fost eliberată, iar pe lista suspecților au apărut Abidal și soția sa, care urmează să fie anchetați în acest caz.

ADVERTISEMENT

Eric Abidal și soția sa au fost în România

În momentul în care poliția franceză o reținea pe Aminata Diallo în cazul ”corecției” primite de coechipiera sa Kheira Hamraoui, Eric Abidal și soția sa de origine marocană, Hayet Abidal, se aflau în România.

Superba soție a fostului internațional francez a pus pe rețelele de socializare poze cu cei doi în holul hotelului ”The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection”, situat pe strada Doamnei din centrul Capitalei.

ADVERTISEMENT

Soţie Eric Abidal România

”A petrece timpul cu tine Eric Abidal este întotdeauna atât de prețios”, a scris Hayet Abidal la fotografiile pe care le-a urcat pe contul de Instagram, în care cei doi par extrem de fericiți.

Soţie Eric Abidal România

Soții Abidal urmează să fie audiați

Între timp, problemele soților Abidal au apărut la iveală, anchetatorii francezi descoperind că un număr de telefon al jucătoarei agresate de la PSG, Kheira Hamraoui, era pe numele fostului internaţional francez.

ADVERTISEMENT

Presa franceză indică faptul că anchetatorii au stabilit că cipul de telefon al fotbalistei era pe numele lui Eric Abidal. Această legătură stabilită formal ar duce la scenariul unei răzbunări legate de relaţiile dintre jucătoarea de 31 de ani şi fostul fundaş al echipei Franţei, în vârstă de 42 de ani.

”Abidal va fi audiat în curând”, a precizat procurorul Maryvonne Caillibotte, care nu exclude ca ancheta să fie extinsă și către soția fostului fotbalist. Această reorientare a investigaţiilor exclude ipoteza iniţială a unei rivalităţi sportive, care dusese la custodia îndelungată a Aminei Diallo, săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

Hamraoui, lovită cu ranga peste picioare

Kheira Hamraoui a venit la PSG la începutul acestui sezon de la FC Barcelona, iar în Catalonya l-a cunoscut pe Eric Abidal care a fost secretar tehnic la gruparea ”blaugrana” în perioada 2018-2020. Se pare că cei doi au avut relații foarte apropiate, lucru care a înfuriat-o pe soția fostului fotbalist.

Incidentul a avut loc joi, 4 noiembrie, când doi bărbaţi au scos-o cu forţa din maşină pe Kheira Hamraoui, ca mai apoi s-o lovească în mod repetat peste picioare cu o bară de metal. Totul s-a petrecut după ce jucătoarele şi staff-ul lui PSG au luat cina în oraş. Hamraoui se afla, alături de încă o colegă, într-un automobil condus de Aminata Diallo.

Eric și Hayet Abidal sunt căsătoriți din 2007 și au împreună trei copii: Leyna, Canelia și Meliana.

ADVERTISEMENT