Life

Soția lui Petre Magdin, infectată pentru a treia oară cu Covid-19. Cum se simte Ana

Ana Moroșanu, soția muzicianului Petre Magdin, trece prin momente mai puțin plăcute. Jurnalista s-a infectat pentru a treia oară cu noul tip de coronavirus.
02.03.2022 | 00:47
Sotia lui Petre Magdin infectata pentru a treia oara cu Covid19 Cum se simte Ana
Ana, soția lui Petre Magdin, are coronavirus a treia oară. Care este starea ei de sănătate. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Partenera de viață a celebrului artist și compozitor a dezvăluit că a luat din nou virusul din China. Se întâmplă pentru a treia oară în cazul jurnalistei, prima dată fiind în decembrie 2020.

Ana, soția lui Petre Magdin, are coronavirus a treia oară. Care este starea ei de sănătate

Soția lui Petre Magdin nu a știut prima oară de unde a luat boala, același lucru fiind valabil și în momentul de față. Scriitoarea Ana Moroșanu Magdin a trecut prin dureri cumplite acum 2 ani.

ADVERTISEMENT

Din păcate, situația nu este una deloc plăcut nici în momentul de față. Partenera muzicianului se simte foarte slăbită și epuizată, dar încearcă să fie puternică pentru cântărețul rock. Jurnalista a mai adăugat că este vaccinată împotriva virusului din China, dar tot simte că nu este o formă ușoară în cazul său.

„Covid 19 și-a făcut loc iar în organismul meu obosit și slăbit! Chiar dacă sunt vaccinată acest virus parșiv își face de cap pentru a 3-a oară! Acum sunt mai bine, dar am avut foarte mari dureri de cap, mă dureau ochii și simțeam nevoia să dorm tot timpul.

ADVERTISEMENT

Mă simt și acum epuizată, slăbită, dar este necesar să fiu puternică pentru că trebuie să am grijă de dragul meu, Petre. El se sperie ori de câte ori îmi este mie rău”, a spus Ana Moroșanu Magdin pentru click.ro.

Ana Moroșanu Magdin, în sprijinul refugiaților ucraineni

Chiar dacă nu are o stare de sănătate tocmai bună în momentul de față soția lui Petre Magdin tot a sărit în ajutorul refugiaților din Ucraina. Femeia a reușit să trimită prin intermediul unui prieten alimente pentru familiile plecate din calea războiului.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că oamenii le sar în ajutor ucrainenilor. Am fost impresionată cum s-au organizat bucovinenii mei pentru ei.

Dar și noi am trimis, printr-un prieten, câteva cutii cu alimente, haine, pături, încălțăminte, baxuri cu apă și ce am mai putut pentru ei. Eu sunt de părere că orice ajutor este de folos”, a completat fosta prezentatoare TV.

ADVERTISEMENT