Sport

Prodanca şi Reghe, decizie majoră privind căsătoria lor

Impresara Anamaria Prodan şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf trăiau pe picior mare şi în România, dar în Riad, capitala Arabiei Saudite, unde s-au mutat de când el a acceptat să antreneze...
28.09.2014 | 09:42
Prodanca si Reghe decizie majora privind casatoria lor
ADVERTISEMENT

Impresara Anamaria Prodan şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf trăiau pe picior mare şi în România, dar în Riad, capitala Arabiei Saudite, unde s-au mutat de când el a acceptat să antreneze echipa Al Hilal, viaţa lor a devenit una de basm. Acolo sunt trataţi ca nişte regi şi ţinuţi în puf de prinţul Abdulrahman bin Musa’ad, patronul lui Reghe

Livingul este imens. Ca să vă daţi seama de dimensiune, vă spunem că a fost nevoie de două fotografii, din perspective diferite, pentru a-l cuprinde…

ADVERTISEMENT

Decizia de a părăsi Steaua în favoarea lui Al Hilal şi de a se muta în Arabia Saudită cu toată familia s-a dovedit cea mai bună mişcare pentru Laurenţiu Reghecampf. El, soţia şi cei patru copii au aterizat în Riad ca-n paradis. Stau într-o casă luxoasă, au tot ce le doreşte inima, iar patronul lui Reghe, prinţul Abdulrahman bin Musa’ad, e ca un duh care le îndeplineşte toate dorinţele.

“Am momente în care îmi vine să mă ciupesc, să mă conving că e real şi nu trăiesc un vis. Arabii ne fac să ne simţim speciali. Numai că nu ne-au poleit cu aur, în rest, ne-au împlinit toate dorinţele! Trăim o viaţă în stil regal şi toată lumea ne respectă”, ne-a povestit Anamaria, iar Reghe a completat- o:“Suntem fericiţi, viaţa sigură şi liniştită, confortul, seriozitatea şi bunul-simţ pe care le-am găsit aici ne-au făcut să iubim această ţară”.

Familia Prodan-Reghecampf locuieşte, în Riad, într-un cartier american, destinat exclusiv diplomaţilor, All Bustan Village. “Aici, arabii nu au voie să intre, aşa că putem să stăm şi în costum de baie”, ne-a spus impresara.

Casa în care stau este uriaşă, cu 5 camere mari la parter şi alte 5 la etaj, plus o curte generoasă, în care au piscină şi un loc special amenajat pentru grătar. Fiecare copil are camera lui – Laur jr are chiar şi un loc de joacă -, părinţii şi-au făcut birouri, bucătăria e foarte mare şi complet utilată, iar în living tronează un televizor enorm, la care familia urmăreşte meciurile importante din toată lumea.

Femeile, tratate ca nişte prinţese

Dintre toţi membrii familiei, cea mai dulce viaţă o are, de departe, Anamaria. Dacă picii familiei sunt peste zi la şcoală, iar Reghe e la antrenamente şi la meciuri cu echipa lui, ea se răsfaţă la shopping sau la manichiură: “Ies cu alte soţii de străini care stau aici în complex, cu nevasta lui Diago, cu a lui Nevez sau a lui Pintilii, mergem împreună la salon, facem cumpărături, ne distrăm… Femeile sunt tratate aici ca nişte prinţese, majoritatea au şofer, li se deschide portiera, nu-şi cară singure cumpărăturile”.

Ca să se descurce mai uşor în ţara de adopţie, impresara trage tare să înveţe araba. A început să prindă uşor- uşor cuvintele uzuale, repetă prin casă, unde vorbeşte cu soţul şi cu copiii, are mereu dicţionarul la îndemână şi e convinsă că într-un an se va pune la punct, în sensul că va stăpâni limba cât să poată purta o conversaţie fără poticneli şi greşeli majore.

Cât despre ţinuta sobră a femeilor arabe – abaya, cum e numit acel ansamblu de rochie neagră + baticul care se pune pe cap -, Ana recunoaşte că n-o poartă decât atunci când este absolut necesar. În rest, are grijă să se îmbrace decent, pentru că indecenţa e un semn al lipsei de respect. O altă restricţie pe care are grijă să nu o încalce este legată de şofat. Pentru că arabii nu le permit femeilor să conducă, nici ea nu se urcă la volan, preferând să stea în dreapta lui Reghe.

“Soţul meu e şoferul meu”, ne-a mărturisit impresara. Şi nu doar şoferul, am adăuga noi. Se pare că Laurenţiu este şi bucătarul casei, pentru că de fiecare dată când are timp, îşi pune şorţul şişi răsfaţă familia cu bunătăţi.

“Laur face mâncarea cea mai bună de pe pământ, ficăţei picanţi, humus, îi place mult să stea în bucătărie. Iar când nu are timp să gătească, mergem la restaurant”, ne-a mai spus Anamaria.

Au primit trei maşini de lux

Patronul lui Reghe, prinţul Abdulrahman bin Musa’ad, le-a făcut şi le face în continuare multe cadouri celor doi răsfăţaţi ai sorţii, dar cele mai scumpe de până acum sunt, de departe, maşinile.

De cum a ajuns în Riad, Laurenţiu a primit un Bentley, iar după performanţele înregistrate în Liga Campionilor Asiei, s-a pomenit şi cu un Rolls-Royce în culorile clubului, maşină ce valorează 450.000 de euro. Şi Anamaria a primit o maşină scumpă, un Porsche Cayenne, dar nu o conduce, căci, aşa cum aminteam mai sus, femeile, conform tradiţiei arabe, nu au dreptul să şofeze.

Laur jr vrea să se facă fotbalist, iar Sara e căpitanul echipei de baschet U16

Reghe şi Prodanca au motive de bucurie de pe urma profesiei, dar şi motive de mare mândrie când vine vorba de copiii lor. Laurenţiu jr (6 ani), alintat Bebetos, învaţă la una dintre cele mai prestigioase şcoli din Riad şi e hotărât să devină fotbalist.

“Sperăm să ajungă mai tare ca Messi”, ne-a mărturisit mama lui. Luca (13 ani), fiul lui Reghe din prima căsătorie, e pasionat şi el de sport, mai exact de ciclism. Sara, care are 14 ani, este căpitanul echipei naţionale de baschet Under16. E legitimată la BC Star Pro Basketball Academy şi a câştigat multe premii şi medalii, pe care le ţine la loc de cinste în casă.

Sora ei mai mare, Rebeca (15 ani), e singurul copil al cuplului care n-are nici o treabă cu sportul, fiind, în schimb, pasionată de modă. Anul acesta, la Bucharest Fashion Week, fata a luat premiul pentru cel mai bun debut, după ce a defilat pe podium pentru doi creatori.

El e singurul care-şi permite să-i facă ţărani!

Cei şase membri ai familiei Prodan-Reghecampf trăiesc ca regii în Arabia Saudită, dar există un personaj, chiar în casa lor, care- şi permite să-i facă… ţărani! E vorba de Charlie, un papagal din rasa Jako, care vorbeşte aproape non-stop. “Ne strigă «Ana, Reghe, ce faci?», «Te văd, te văd!». L-am învăţat să zică şi «Eşti un ţăran! »”, ne-a povestit, amuzată, Anamaria.

În noiembrie fac nuntă în Las Vegas. A cincea!

Pentru Anamaria şi Laurenţiu, nu trece anul fără să facă o nuntă. Impresara spune că aşa ştiu ei să-şi arate dragostea şi că deja a devenit o tradiţie să-şi pună pirostriile cu repetiţie. E drept că n-o fac la modul tradiţional, în biserică, ci în Las Vegas, într-o capelă de căsătorii, unde-i cunună un “preot” costumat în “Regele rock’n’roll”.

“În noiembrie, mergem din nou în Las Vegas, ca în fiecare an, ca să ne cunune Elvis. Va fi a cincea căsătorie. Cununia asta e pentru noi un moment presărat cu jurăminte speciale. Îi declar dragostea sufletului meu pereche. Mă uit la el ca la un soare. Este aerul pe care-l respir. După ceremonie, ciocnim un pahar cu şampanie şi apoi mergem cu familia şi cu prietenii noştri să sărbătorim la Bellagio”, ne-a dezvăluit Anamaria, completând că, deocamdată, Laurenţiu nu ştie ce i se pregăteşte. În fiecare an, data ceremoniei din Las Vegas e o surpriză pentru el, iar de organizare se ocupă impresara şi sora ei stabilită în America, Anca.

 

Sursa: libertatea.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!