Life

Soțul Adrianei Bahmuțeanu, tatuaje bizare! Ce spune bărbatul despre pasiunile lui și cum a reacționat vedeta

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit cu George Restivan și, în această vară, vor face petrecerea de nuntă, iar vedeta s-a obișnuit cu pasiunile bizare ale soțului ei.
03.02.2023 | 13:00
Sotul Adrianei Bahmuteanu tatuaje bizare Ce spune barbatul despre pasiunile lui si cum a reactionat vedeta
George, soțul Adrianei Bahmuțeanu, este pasionat de amerindieni și cultura lor / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

George Restivan este bărbatul care, acum, este soțul Adrianei Bahmuțeanu. Relația lor, una care s-a desfășurat cu pași foarte rapizi, pare să fie cât se poate de solidă, iar omul de afaceri care a trăit ani buni în Statele Unite ale Americii și-a dezvăluit secretele, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Ce pasiuni și tatuaje bizare are George, soțul Adrianei Bahmuțeanu

George Restivan a locuit ani la rândul în Statele Unite ale Americii, acolo unde a pus la punct o afacere care, acum, îi oferă tot confortul financiar de care are nevoie. Dar nu doar banii l-au făcut să iubească America, ci și cultura indigenă.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care George, pe lângă multele tatuaje de pe brațe, are și două desene permanente mai discrete. Mai exact, el s-a tatuat pe pielea capului, iar rezultatul este vizibil doar atunci când este tuns foarte scurt și este privit cu atenție.

”Tatuajul de pe partea stângă a capului reprezintă California, ursul californian. Pe dreapta e vulturul american. Eu sunt pasionat de cultura indigenilor americani, amerindienilor”, ne-a spus, în exclusivitate, George.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, a explicat el pentru FANATIK, de câteva luni încoace încearcă să o introducă și pe Adriana Bahmuțeanu în secretele culturii triburilor de amerindieni și visează ca, împreună, să viziteze rezervațiile.

George Restivan, cadouri pentru Adriana Bahmuțeanu din cultura Navajo: ”Nu le-a purtat”

Soțul Adrianei Bahmuțeanu i-a adus vedetei și cadouri – bijuterii făcute manual – în stilul amerindian. Doar că, cu umor, și-a dat seama că nu sunt tocmai ”genul” soției sale.

ADVERTISEMENT

Eu tot îi spun Adrianei despre cultura lor, i-am adus și niște coliere pe care nu le-a purtat… Într-o zi vreau să o duc pe acolo, la triburile din Utah și Arizona, la tribul Navajo”, a mai spus George Restivan, pentru FANATIK. De altfel, el și-ar fi dorit să o ducă acolo și în luna de miere, dar Bahmu a preferat o vacanță de lux.

”Luna de miere este programată în Dubai, dar o să o duc și acolo…”, ne-a mai spus George. Iar Adriana Bahmuțeanu ne-a recunoscut că e nerăbdătoare să facă petrecerea de nuntă alături de bărbatul ei.

ADVERTISEMENT

”Acest bărbat mi-a dat ce aveam eu nevoie: liniște și bucurii în fiecare zi. Stabilitate. Simt că avem relația asta de 20 de ani, mă simt confortabil și în siguranță alături de el.

Și e bărbat perfect, face tot în casă, duce gunoiul, spală vase, spală pe jos, aranjează haine, le pune la spălat, la uscat. Când vin acasă e totul perfect.

Vom face o nuntă tradițională românească, cu muzică românească și tradiții ca la noi și să o facem în vară. Deocamdată ne uităm la rochii”, a spus și Adriana Bahmuțeanu, în exclusiviate pentru FANATIK.

George, despre relația cu Adriana Bahmuțeanu: ”E ceva ce banii nu pot cumpăra”

Relația dintre George și Adriana Bahmuțeanu, apărută ca din neant anul trecut, s-a concretizat rapid, cu o căsătorie din scurt, o slujbă de logodnă la Biserică. Acum, cei doi organizează nunta, dar, până atunci, se bucură de iubirea pe care o împărtășesc.

”Cea mai mare bucurie este că băiețelul meu îi spune ”Mamă”. Asta este cea mai mare bucurie a mea. E ceva ce banii nu pot cumpăra. Iar fiecare zi ne aduce bucurii împreună. (…) Vreau o fetiță, sunt sigur că vom avea o fetiță. Ne-a spus nașa noastră, Carmen Harra ne-a spus-o. O va chema și Carmen, sigur”, ne-a mai spus George Restivan.

Iar când explică cum vede el relația cu Adriana, George e romantic până peste poate: ”Nu contează că ninge, că plouă, că e soare, în fiecare zi îi spun și îi voi spune că o iubesc. În fiecare zi o sărut, orice ar fi. E ca o dragoste de liceu, e a doua mea tinerețe”.

ADVERTISEMENT