Life

Soțul Ancăi Molnar, suferință uriașă la o săptămână de la moartea make-up artistei. Ce mesaj a transmis

Partenerul Ancăi Molnar, durere imensă la o săptămână de la decesul cunoscutei vedete din Timișoara. A făcut o postare pe Internet.
18.06.2024 | 22:59
Sotul Ancai Molnar suferinta uriasa la o saptamana de la moartea makeup artistei Ce mesaj a transmis
Partenerul Ancăi Molnar, durere imensă la o săptămână de la decesul cunoscutei vedete din Timișoara. A făcut o postare pe Internet. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Soțul Ancăi Molnar, suferință uriașă la o săptămână de la moartea make-up artistei. Ce mesaj a transmis bărbatul care merge aproape zilnic la mormântul tinerei care s-a stins la viață la numai 35 de ani, după o boală grea.

Partenerul Ancăi Molnar, durere imensă la o săptămână de la decesul cunoscutei vedete din Timișoara. A făcut o postare pe Internet

Partenerul Ancăi Molnar, durere imensă la o săptămână de la decesul cunoscutei vedete din Timișoara. A făcut o postare pe Internet după ce una dintre bunele prietene ale acesteia a realizat cât de mult timp a trecut de la vestea nefericită.

ADVERTISEMENT

Tânăra de 35 de ani a rămas în sufletele și în gândurile celor care au întâlnit-o și au cunoscut-o, dovadă că este jelită de multe persoane. Apropiații au inima frântă de când make-up artistul a pierdut lupta cu boala de care suferea.

Cei mai afectați de această tragedie sunt soțul și fiul cuplului, Patrick. Bărbatul pe care femeia l-a lăsat în urma sa trăiește cele mai negre momente și speră că totul este doar un vis urât ce se va termina cât mai curând.

ADVERTISEMENT

„A trecut o săptămână de când ai plecat…”, este mesajul dureros pe care Claudiu Molnar l-a lăsat pe pagina de Facebook. Soțul regretatei Anca Molnar îi simte enorm lipsa celei care i-a fost alături vreme de 15 ani.

Moartea Ancăi Molnar, un gol imens în sufletul soțului

Moartea Ancăi Molnar a lăsat un gol imens în sufletul soțului, care nu poate depăși momentul. Decesul tinerei la numai 35 de ani a marcat o familie întreagă, celor dragi fiindu-le foarte greu să treacă peste suferință.

ADVERTISEMENT

Partenerul de viață al regretatei make-up artiste din Timișoara a subliniat că o va iubi mereu pe cea care l-a făcut tată. A condus-o pe ultimul drum, dar asta nu înseamnă că nu îi este dor de ea, pe zi ce trece tot mai mult.

„Ți-am adus cafeaua și prăjitura ta preferată «miniamandina», iubirea mea. Am povestit și le-am consumat împreună. Te iubesc de nu mai pot și totul pare un vis urât care nu se mai termină. 

ADVERTISEMENT

Îți simt lipsa tot mai mare, mie așa de dor de atingerile tale, strângerile în brațe, sărutările tale dulci… de tot ce făceam împreună. Pffff…”, a mai scris Claudiu Molnar pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!