Life

Soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, a împlinit 52 de ani. Unde au sărbătorit cei doi

Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, a împlinit 52 de ani, iar cei doi au sărbătorit departe de casă, în Franța, alături de socrii prezentatoarei știrilor de la Pro TV.
28.03.2022 | 17:41
Sotul Andreei Esca Alexandre Eram a implinit 52 de ani Unde au sarbatorit cei doi
Andreea Esca și Alexandre Eram. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, a împlinit 52 de ani pe 27 martie, iar cei doi au sărbătorit în Franța, acolo unde locuiește familia omului de afaceri.

Soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, a împlinit 52 de ani

Prezentatoarea și partenerul ei de viață, Alexandre Eram, au ieșit în oraș împreună cu familia afaceristului și s-au bucurat de vremea caldă din Franța.

ADVERTISEMENT

„Cine să trăiască? Cine să trăiască? Berbecii din 27 martie 🥳🥳🥳🥳 Alex&Alec”, este mesajul Andreei Esca pentru soțul ei și nepotul său, în dreptul unei fotografii cu cei doi.

Vedeta a mai postat și o fotografie cu partenerul ei de viață în timp ce luau masa în oraș alături de socrii prezentatoarei.

ADVERTISEMENT
Andreea Esca și Alexandre Eram
Andreea Esca l-a sărbătorit pe Alexandra Eram în Franța, alături de familie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cum și-a cunoscut Andreea Esca soțul

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți din aprilie 2000. După câteva luni s-a născut fiica lor, Alexia, iar în 2003 a venit pe lume și băiatul lor, Aris.

Cei doi s-au cunoscut cu mai bine de două decenii în urmă, atunci când Alexandre Eram lucra la o fabrică de unde se luau ținute pentru angajații de la Pro TV. Prezentatoarea și omul de afaceri s-au întâlnit în cadrul unui eveniment.

ADVERTISEMENT

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni și mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut așa de frumos și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta.

Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră la Pro TV pe vremea aceea și mi-a zis: știu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ți-l prezint? Îl cheamă Alexandre. Da, îi zic.

ADVERTISEMENT

L-a chemat și am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoștea pe omul care avea această fabrică. I-am zis Laviniei că data viitoare când se duce la fabrică să îmi spună și mie, că trebuie să merg neapărat.”, a povestit Andreea Esca pentru revista Tango, în urmă cu câțiva ani.

Până la urmă, vedeta a mers la fabrica respectivă pentru a-l întâlni pe cel care avea să-i devină soț. S-au întâlnit din nou la o petrecere, iar Andreea Esca l-a invitat la jurnal, însă bărbatul nu a mai venit. Din fericire, Alexandre Eram s-a revanșat și a așteptat-o cu flori, după care a invitat-o la restaurant.

„Atunci am zis: Gata! Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă.

A doua zi a venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună.”, a adăugat știrista de la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags: