News

Soțul Anei Oros, femeia ucisă de câini, mesaj dureros: ”Mi-e dor de tine, Ana”

La câteva zile după tragedia din zona Lacul Morii, familia Anei Oros a avut primele reacții. Soțul femeii sfâșiate de câini a transmis un mesaj dureros.
24.01.2023 | 13:37
Sotul Anei Oros femeia ucisa de caini mesaj dureros Mie dor de tine Ana
Soțul Anei Oros, mesaj emoționant după moartea partenerei de viață: ”Mi-e dor de tine, Ana”. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru Ana Oros, o femeie de 44 de ani iubitoare de natură și de sport, viața a fost curmată crunt, sâmbătă. Aceasta a fost sfâșiată de câini, într-o zi în care ieșise din nou să alerge.

Soțul Anei Oros, mesaj emoționant după moartea partenerei de viață: ”Mi-e dor de tine, Ana”

Încă din ziua tragediei, în spațiul public au curs mesaje de condoleanțe față de această tragedie. În special cei care au cunoscut-o pe Ana, colegii din organizațiile unde era membră, dar și oameni simpli, și-au exprimat regretele.

ADVERTISEMENT

Între timp, reacții vin și din direcția familiei victimei. Soţul Anei Oros a postat pe Facebook un mesaj emoţionant: ”Mi-e dor de tine Ana! Păşeşte în Lumina Lui! Ne vom întâlni acolo mai târziu şi vom mai râde încă o dată cu toţii”.

De asemenea, acesta a mai prezentat, într-o altă postare, detaliile legate de ceremonia de înmormântare. Ana va fi condusă pe ultimul drum sâmbătă, 28 ianuarie, la Baia Mare, oraşul natal, conform ȘtirileProTv.ro.

ADVERTISEMENT

Vă mulţumesc pentru înţelegere şi pentru compasiunea arătată Anei în decursul ultimelor zile”, mai scrie bărbatul în finalul mesajului.

Reacția familiei Anei Oros după tragedia din Capitală: ”Un moment extrem de greu”

Tot în mediul online, o reacție a avut și familia Anei Oros. Rudele femeii spun că trec prin momente extrem de dificile și fac un apel la respect din partea mass-media în această perioadă grea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, familia victimei își exprimă speranța ca în viitor ”să nu mai existe astfel de evenimente, cu pierderi de vieți omenești, victime ale atacurilor canine, într-o societate civilizată, aliniată la valorile europene și internaţionale cele mai înalte”.

”Este un moment extrem de greu pentru familia Anei, pentru toți prietenii și cunoscuții ei.

Apreciem atenția și dorința de a mediatiza acest caz, însă, vă adresăm rugămintea de a ne înțelege durerea și mai ales faptul că membrii familiei nu au puterea de a da, în aceste momente, declarații presei și reprezentanților mass-media.

ADVERTISEMENT

Din aceste motive, vă rugăm să ne respectați aceste momente îndurerate, de o deosebită încărcătură emoțională”, mai spune familia Anei Oros Daraban, prin intermediul Asociației Inițiativa pentru Responsabilitate Civică pentru Victimele Atacurilor Canine (IREC).

ADVERTISEMENT