Life

Soțul cântăreței Bella Santiago, confesiuni emoționante: „Am vrut să-i înfiez fetița”

Nicolae Grigore, soțul artistei Bella Santiago, a vorbit despre căsnicia cu vedeta, dar și despre fata pe care cântăreața o are dintr-o relație anterioară.
04.05.2022 | 10:50
Sotul cantaretei Bella Santiago confesiuni emotionante Am vrut sai infiez fetita
Bella Santiago, alături de soțul ei, Nicolae. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Bella Santiago și soțul ei, Nicolae, au vorbit deschis despre căsnicia lor, despre dificultățile și momentele frumoase care i-au unit. Bărbatul a făcut câteva confesiuni emoționante, mărturisind că s-a atașat atât de tare de fata muzicienei încât i-a propus la un moment dat să o înfieze în clipa în care aceasta s-a decis să vină din Filipine în România.

Soțul Bellei Santiago s-a atașat foarte tare de fiica acesteia, Kescielle

Invitați în emisiunea „Bărbați versus femei” de pe Youtube, cei doi au vorbit fără ocolișuri despre povestea lor de iubire. Realizatorii emisiunii online, Ștefan Ciuculescu și Bianca Comănici au fost profund impresionați de dezvăluirile pe care Nicolae le-a făcut de față cu soția sa.

ADVERTISEMENT

Cântăreței i-a fost foarte greu să îi spună lui Nicolae, la începuturile relației, că are o fetiță. Artista a considerat că asta putea fi o piedică în calea poveștii ei de dragoste, însă n-a fost nici pe departe așa!

Nicolae a acceptat-o pe fata Bellei, ba chiar s-a bucurat și i-a promis că nu ar trebui să considere asta drept o problemă.

ADVERTISEMENT

„Mi-a fost frică, pentru că atunci când unii bărbați aud că ai copil…”, a declarat Bella Santiago.

„Am vrut să-i înfiez fetița”

„Am vrut să-i înfiez fetița. I-am zis: ‘adu-o aici și eu o înfiez. Rămâne aici. Că ai tu o relație cu cine ai, poți rămâne oriunde, că pot să te ajut’ ”, a spus soțul Bellei Santiago, de profesie kinetoterapeut.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Nicolae Grigore și Kescielle, fiica Bellei, este așadar una extrem de puternică. Bărbatul o vede pe tânăra de 10 ani ca pe propria sa fiică, lucru pentru care cântăreața îi este mai mult decât recunoscătoare.

Nicolae a mai spus că își dorește foarte mult un copil cu Bella și că amândoi lucrează la asta. „Lucrăm foarte intens. Munca e dimineața și seara”, a spus Santiago glumind.

ADVERTISEMENT

Bella Santiago este una dintre cele mai iubite vedete de la Kanal D. În prezent, artista este asistenta lui Teo Trandafir, în emisiunea Teo Show, în care gătește în fiecare zi. Vedeta a câștigat o serie de concursuri, unul dintre ele și în România. Este vorba despre X Factor. Anul trecut, Bella a ajuns și în finala Bravo, ai stil Celebrities, dar nu a reușit să pună mâna pe marele premiu.

 

ADVERTISEMENT