Life

Soțul Danielei Gyorfi, prima operație estetică. Ce l-a pus cântăreața să-și ”îmbunătățească”

17.11.2020 | 07:34
Sotul Danielei Gyorfi prima operatie estetica Ce la pus cantareata sasi imbunatateasca
ADVERTISEMENT

Daniela Gyorfi este renumită pentru operațiile estetice pe care le-a suferit de-a lungul anilor, mărturisind că acum a venit rândul soțului ei să facă câteva îmbunătățiri la aspectul fizic. Cântăreața l-a convins pe George Tal să ajungă pe mâna medicului estetician. 

Mai exact, frumoasa blondină a declarat în cadrul emisiunii Xtra Night Show că a avut o discuție cu partenerul ei de viață, iar cei doi au ajuns la concluzia că George Tal a început să aibă probleme cu căderea părului încă din primăvara anului trecut.

ADVERTISEMENT

Așadar fostul antrenor de fotbal urmează să-și facă implant de păr, lucru pe care l-a discutat deja cu un doctor, Daniela Gyorfi fiind perfect de acord cu această schimbare.

Daniela Gyorfi, pe pauză cu operațiile estetice. Și-a convins soțul să ajungă la medic

George Tal și-a făcut deja analizele necesare pentru intervenție și va ajunge pe masa de operație chiar săptămâna aceasta. Mai exact, în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, sportivul va suferi o schimbare radicală la nivelul podoabei capilare.

ADVERTISEMENT

Nu eu, pe George l-am pus să-și facă un implant de păr. A început să-i cadă părul. (…) Astă-primăvară i-am zis. Ne-am dus, am vorbit cu domnul doctor. Astăzi și-a luat analizele și joi îl implantează”, a mărturisit Daniela Gyorfi, informează spynews.ro.

Artista și George Tal sunt împreună de mai bine de 15 ani, dar se înțeleg la fel ca-n prima zi. Cântăreața are parte de toată susținerea din lume, partenerul ei de viață fiind alături de ea inclusiv în viața profesională, acolo unde îi este impresar.

ADVERTISEMENT

Cuplul nu a fost ferit de probleme, relația lor fiind una normală, cu plusuri și minusuri. Solista a mărturisit în urmă cu ceva timp că au devenit extrem de apropiați poate și datorită faptului că fiecare a mai fost căsătorit înainte, lucru care a sudat povestea lor de dragoste.

„Eu și George avem o relație normală, cu bune și cu rele, cu minusuri, cu plusuri, ne mai certăm în familie, ne împăcăm, suntem doi oameni normali, maturi, fiecare cu câte o căsnicie la activ, probabil că a cântărit și asta. 

ADVERTISEMENT

Important e că până la urmă, dacă există dragoste, compatibilitate, același sentiment, nu te desparți. Noi suntem de 15 ani împreună, ne iubim ca-n prima zi. Ne-am cunoscut în Germania”, a declarat blondina acum ceva vreme pentru click.ro.

Cei doi au împreună și o fetiță care a venit pe lume după numeroase încercări nereușite. Din păcate, Daniela Gyorfi a trecut printr-o suferință de nedescris până a ajuns să devină mamă pentru prima oară. Maria a venit pe lume în 2011, întregind astfel familia.

ADVERTISEMENT