Life

Soțul Deliei Matache a fost împreună cu Andreea Marin. Reacția neașteptată a juratei de la X Factor

04.02.2021 | 22:42
Sotul Deliei Matache a fost impreuna cu Andreea Marin Reactia neasteptata a juratei de la X Factor
Soțul Deliei Matache a fost împreună cu Andreea Marin. Reacția neașteptată a juratei de la X Factor. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Răzvan Munteanu, soțul Deliei Matache, a fost împreună cu celebra prezentatoare TV Andreea Marin, pe care a cunoscut-o în 2004. Jurata de la X Factor știe acest amănunt și a avut o reacție total neașteptată. 

Delia este împreună cu Răzvan Munteanu de nouă ani și formează unul dintre cele mai bine sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Nu mulți știu că bărbatul a avut o relație cu fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize”.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, legătura celor doi a fost în trecut, iar soțul Deliei se bucură de o căsnicie fericită cu frumoasa blondină.

Soțul Deliei Matache a fost împreună cu Andreea Marin. Reacția neașteptată a juratei de la X Factor

Toată lumea știe că Delia Matache și Răzvan Munteanu formează un cuplu așa cum mulți și-ar dori, având o căsnicie de nouă ani, însă puțini sunt cei care știu de legătura afaceristului cu Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost împreună cu mult timp în urmă, înainte să o cunoască pe jurata de la „X Factor”, iar reacția Deliei, atunci când a fost întrebată ce părere are despre acest aspect, a fost una de-a dreptul uluitoare. Mai mult, fosta relație a soțului a fost una destul de serioasă, după cum a afirmat blondina.

„Știu de fostele relații ale lui Răzvan, mă rog, singura serioasă fiind cea cu Andreea Marin, dar nu îmi fac probleme din această cauză”, a declarat Delia pentru revista Star, potrivit Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Răzvan Munteanu a cunoscut-o pe prezentatoarea de la Televiziunea Română la festivalul „Cerbul de Aur” de la Brașov, în anul 2004, pe când Andreea Marin avea doar 27 de ani, iar actualul soț al Deliei 24. Relația lor a fost una serioasă, dar s-a terminat destul de repede.

Cum a fost Delia cucerită de soțul ei

Delia și actualul ei partener de viață sunt împreună de 11 ani, iar cântăreața și jurata de la Antena 1 a povestit, cu ceva timp în urmă, că Răzvan Munteanu a fost cel care a făcut primul pas. Felul lui de a fi a fost motivul pentru care Delia s-a simțit imediat atrasă de el. În plus, căsnicia lor este bazată pe încredere și respect, așa că certurile sunt extrem de rare.

ADVERTISEMENT

„El a făcut primul pas. Deşi pare greu de crezut, eu sunt mai timidă. M-a cucerit prin firea lui haioasă şi modul lui de a fi, grijuliu şi protector. Nu mă supără. Ne înţelegem frumos, ca doi adulţi”, a povestit Delia, la un moment dat.

Gina Matache, soacra lui Răzvan Munteanu, are o părere foarte bună despre ginerele ei, după cum a declarat mai demult.

„Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum. Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin”, a spus mama Deliei, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT