News

Soțul Dianei Șoșoacă a lovit cu pumnul un polițist. A fost pus sub control judiciar. Update

Soțul Dianei Șoșoacă ar putea fi reținut, după ce a lovit cu pumnul un polițist. Silvestru Șoșoacă e audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.
13.12.2021 | 17:10
Sotul Dianei Sosoaca a lovit cu pumnul un politist A fost pus sub control judiciar Update
ADVERTISEMENT
13-12-2021
15:15

Soțul Dianei Șoșoacă, pus sub control judiciar

Soțul Dianei Șoșoacă, Silvestru Șoșoacă, a fost pus sub control judiciar timp de 60 de zile, după ce a lovit cu pumnul un polițist.

Acesta a fost audiat timp de aproximativ trei ore, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. 

Silvestru Șoșoacă este acuzat de ultraj.

Soțul senatoarei ar putea fi reținut pentru 24 de ore, în dosarul în care el este acuzat că a lovit un polițist.

Procurorul de caz ar dori ca Silvestru Șoșoacă să rămână după gratii timp de o zi, precizează știripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, soțul senatoarei este audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Cum a ajuns soțul Dianei Șoșoacă să lovească un polițist

Silvestru Șoșoacă a avut un conflict cu o echipă de jurnaliști din Italia, care au vrut să îi pună întrebări soției sale, iar tocmai din cauza acestora a început cearta.

ADVERTISEMENT

Atunci, a fost efectuat apelul la 112, iar la fața locului au sosit polițiștii. Unul dintre aceștia a fost lovit de soțul senatoarei, astfel că a fost deschis un dosar penal pentru ultraj.

Chiar Diana Șoșoacă a fost cea care a sunat la serviciile de urgență. Aceasta a refuzat să îi fie filmat biroul de la cabinetul de avocatură pe care îl deține, iar atunci spiritele s-au încins.

ADVERTISEMENT

Soțul senatoarei l-a lovit pe un polițist care a intervenit

Astfel, soțul Dianei Șoșoacă ar fi împins-o pe jurnalista Rai Uno care dorea să facă interviul. Unul dintre polițiștii aflați la fața locului a intervenit între ei, moment în care soțul senatoarei l-a lovit pe agent.

“În data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanșat un conflict.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 4”, au transmis oamenii legii.

Au fost deschise două dosare penale în acest caz

„În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea stabilirii situației de fapt”, a transmis Poliția Capitalei, după ce a izbucnit acest conflict.

După acest incident, Diana Șoșoacă a postat un live pe pagina sa de Facebook și a respins toate acuzațiile care i-au fost aduse soțului său.

ADVERTISEMENT