Life

Soțul Ilincăi Vandici, în vacanță după divorț. Cu cine a apărut Andrei Neacșu

Soțul Ilincăi Vandici, în vacanță după divorț. Cu cine a apărut în public Andrei Neacșu, fostul partener al vedetei Kanal D.
17.05.2023 | 13:59
Sotul Ilincai Vandici in vacanta dupa divort Cu cine a aparut Andrei Neacsu
Soțul Ilincăi Vandici, în vacanță după divorț. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Soțul Ilincăi Vandici se bucură din plin de viață după divorțul de vedetă. Acesta a plecat într-o vacanță și nu singur.

Soțul Ilincăi Vandici, în vacanță după divorț

Fostul partener de viață al Ilincăi Vandici face tot ce poate pentru a se simti mai bine după momentele dificile ale despărțirii de prezentatoare.

ADVERTISEMENT

Acesta a publicat mai multe postări pe rețelele de socializare și într-un clip video de pe conturile sale se poate observa că nu este singur.

Andrei Neacșu a filmat și o domnișoară misterioasă. Femeia nu este filmată de fostul soț al Ilincăi Vandici din plin dar este de ajuns încât să ne dăm seama că este acolo cu o femeie.

ADVERTISEMENT

Nu știm cine este aceasta pentru că Andrei Neacșu a avut grijă ca chipul femeii să nu poată fi văzut. Acest lucru nu face altceva decât să dea curs speculațiilor care spun că Andrei Neacșu are o relație de mai bine de un an în paralel cu prezentatoarea TV și cu o altă femeie.

Acesta ar fi chiar motivul divorțului dintre cei Ilinca Vandici și soțul ei: faptul că a decis să o părăsească pe soția lui pentru amantă.

ADVERTISEMENT
Andrei Neacșu în vacanță
Andrei Neacșu în vacanță și femeia misterioasă. Foto Instagram

Ilinca Vandici a anunțat divorțul

Ilinca Vandici a anunțat în mod oficial că se desparțe de soțul ei și tatăl copilului său. Ilinca Vandici a precizat că aceștia vor continua să își crească cu cea mai mare iubire copilul. Aceasta nu a dat niciun detaliu despre ruptura care a dus la această decizie.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungă reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu.

ADVERTISEMENT

În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere”, a scris vedeta.

Vedeta a primit foarte multe susținere din partea unor femei celebre dar și multe critici de la fani. Aceasta spunea în într-o apariție TV că nu există un lucru pe care să nu i-l ierte soțului ei. Astfel, mulți au criticat-o pentru că a fost prea permisivă cu bărbatul ei și acum el a decis el să o părăsească.

„Păi dacă ai afirmat că îi accepți orice soțului nu este de mirare / A fi permisiv iată că nu este întotdeauna suficient / Nu mai fi permisivă în viitor stai în relație cu demnitate și fără compromisuri”, au fost câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT