Life

Soțul lui Emily Burghelea, de urgență la spital! Ce se întâmplă cu Andrei: „A ajuns într-o stare mai gravă”

Soțul lui Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital! Andrei este, în aceste momente, pe mâinile medicilor. Ce a pățit?
20.02.2024 | 11:31
Sotul lui Emily Burghelea de urgenta la spital Ce se intampla cu Andrei A ajuns intro stare mai grava
Soțul lui Emily Burghelea a ajuns la spital. Foto: Instagram/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Soțul lui Emily Burghelea a ajuns la spital, într-o stare ceva mai gravă. Vedeta PRO TV face primele declarații despre ce a pățit Andrei, în exclusivitate pentru FANATIK.

Soțul lui Emily Burghelea, de urgență la spital

Soțul lui Emily Burghelea a rămas cu imunitatea scăzută în urma pandemiei de coronavirus, Covid-19 neocolind familia îndrăgitei blondine. Colaboratoarea din show-ul „Săriți de pe fix”, prezentat de Cabral, a dezvăluit, pentru FANATIK, că bărbatul ei este acum pe mâini bune și are încredere că se va reface cât se poate de repede.

ADVERTISEMENT

Emily ne-a spus că a fost impresionată de cât de dedicați au fost doctorii când Andrei a ajuns la spital, dat fiind faptul că sistemul sanitar din România e mereu pus la zid. Andrei are parte de medici buni, lucru care pe influenceriță o liniștește.

Emily Burghelea ne-a mai zis că aude tot mai des cazuri de îmbolnăviri din cauza virusurilor și bacteriilor. Și la grădinița fetei sale, Amedea, e o adevărată epidemie, ceea ce i-a crescut nivelul de îngrijorare vedetei.

ADVERTISEMENT

Soțul lui Emily Burghelea a ajuns la spital când nu mai putea ascunde absolut deloc că îi este rău. Blondina nu a dorit să dezvăluie diagnosticul pe care medicii i l-au pus, însă ne-a zis că situația nu e tocmai plăcută, doar că atât ea cât mai ales doctorii sunt convinși că Andrei va fi pus pe picioare.

Ce are Andrei: „A rămas cu imunitatea foarte scăzută”

„După pandemie, a rămas cu imunitatea foarte scăzută și orice virus, orice bacterie se lipește de el. Acum a ajuns într-o stare mai gravă, pentru că el niciodată nu spune când îl doare ceva sau când pățește ceva sau când se simte slăbit. E cea mai puternică persoană pe care o cunosc și cere ajutorul doar când este foarte rău.

ADVERTISEMENT

A ajuns într-o stare destul de nasoală la spital și acum se reface. E pe mâini bune, e pe mâinile medicilor, sunt extraordinari, la modul cel mai serios. Deci chiar am rămas surprins impresionată de medici. E un fel de epidemie, cred. Sunt foarte multe persoane bolnave. Și la Amedea la grădiniță sunt foarte multe persoane bolnave, peste tot, în toate colectivitățile. E pe mâini bune și o să se refacă”, a declarat Emily Burghelea, în exclusivitate pentru FANATIK.

Andrei a scris, însă, pe contul său de Instagram că i-a fost descoperită o pneumonie și că există mai multe concluzii ale medicilor în urma consultărilor. „RVS, bacterie atopică (sper că zic bine) și pneumonie. Tratament: luung”, a scris soțul lui Emily Burghelea pe Instastory după ce a ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

Una din cauzele îmbolnăvirii lui Andrei ar putea fi chiar apartamentul în care cuplul locuiește. O persoană i-a scris pe Instagram că ar fi bine să schimbe locuința, în sensul că de acolo, de la umezeală, s-ar fi pricopsit cu anumite bacterii. Andrei a confirmat, cu jumătate de gură, că și doamna doctor i-a recomandat același lucru.

„Cel mai bun leac pentru dumneavoastră ar fi să schimbați apartamentul ăla”, este mesajul primit pe Instagram de soțul lui Emily Burghelea. „Asta a zis și doamna doctor. Vom căuta soluții și în zona asta, după ce mă fac bine”, i-a spus Andrei persoanei respective.

 

ADVERTISEMENT