Life

Soțul lui Emily Burghelea, prima imagine fără mască: “A venit momentul să mă cunoașteți”

Andrei, soțul lui Emily Burghelea, a postat prima imagine fără mască. Internauții nu s-au așteptat la fotografia pe care acesta a ales-o.
06.12.2022 | 21:47
Sotul lui Emily Burghelea prima imagine fara masca A venit momentul sa ma cunoasteti
Soțul lui Emily Burghelea a postat prima imagine fără mască. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andrei, soțul lui Emily Burghelea, apare mereu cu mască și cu chelari de soare, însă de data aceasta a postat o imagine fără aceste accesorii. Nu a fost tocmai ceva la care fanii au sperat.

Soțul lui Emily Burghelea a postat prima imagine fără mască

Fosta prezentatoare de la Pro TV este cunoscută de mulți români, la fel și fiica ei, pe care o postează regulat pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

În schimb, partenerul vedetei nu se expune la fel de mult în mediul online. Internauții nu i-au văzut fața până acum, din moment ce mereu poartă mască și ochelari de soare.

Andrei nu și-a dorit niciodată să fie cunoscut publicului, însă a fost nevoit să-și dezvăluie fața după ce a pierdut un pariu.

ADVERTISEMENT

Soțul lui Emily Burghelea a publicat chiar el o imagine în care nu poartă mască. Cu toate acestea, fotografia nu a fost cea așteptată de fani, care i-au reproșat că nu s-a ținut de cuvânt.

Pe pagina sa, Andrei a postat, într-adevăr, o fotografie în care i se vede chipul. Însă imaginea este de când era foarte mic și nu una recentă, lucru care i-a dezamăgit pe urmăritori.

ADVERTISEMENT

Unii s-au amuzat pe seama imaginii postate de iubitul fostei prezentatoare. Alții au remarcat faptul că fiica vedetei și a soțului ei seamănă foarte mult cu Andrei în copilărie.

Soțul lui Emily Burghelea a mai spus că vor urma și alte imagini cu el fără mască. Unele dintre fotografii vor fi de la evenimente recente.

ADVERTISEMENT

“A venit momentul să mă cunoașteți fără mască și mi-am propus să începem treptat! Aceasta este prima poză pe care vreau să o împărtășesc cu voi, aveam un an și jumătate și mama încă mă alăpta!

Ai mei spun că am fost un copil cuminte, dormeam toată noaptea, mâncam bine și plângeam puțin!

De azi începem o nouă poveste în care o să vă arăt toate momentele cheie din viața mea, fără mască, inclusiv de la nuntă și botez, ca să puteți vedea toate emoțiile pe care le-am trăit și nu le-am împărtășit din cauza măștii!

Începem. Începem treptat!”, a fost mesajul postat de Andrei pe Instagram.

Soțul lui Emily Burghelea
Imaginea postată de soțul lui Emily Burghelea. Sursa foto: Instagram

Emily Burghelea și soțul ei așteaptă al doilea copil

Anul trecut, Emily Burghelea și partenerul ei de viață au devenit părinți pentru prima dată.

În primăvara lui 2021 s-a născut Amedea, iar acum câteva luni, vedeta a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară.

De data aceasta, cei doi vor avea un băiețel, după cum au anunțat pe rețelele sociale la finalul lunii noiembrie.

ADVERTISEMENT