Life

Soțul Magdei Pălimariu, CEO în Norvegia! Reacția vedetei când a fost întrebată câți bani câștigă Ionuț Eriksen

Ce funcție deține Ionuț Eriksen, soțul Magdei Pălimariu, în Norvegia? Partenerul vedetei Pro TV locuiește în Peninsula Scandinavă încă din adolescență. Reacția vedetei când a fost întrebată de salariul partenerului
31.05.2022 | 17:13
Sotul Magdei Palimariu CEO in Norvegia Reactia vedetei cand a fost intrebata cati bani castiga Ionut Eriksen
Ionuț Eriksen și Magda Pălimariu. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Magda Pălimariu este însărcinată în șapte luni. Soțul vedetei este stabilit de mulți ani în Norvegia, acolo unde locuiește și fosta prezentatoarea TV.

Ce reacție a avut Magda Pălimariu când a fost întrebată de salariul soțului

Soțul Magdei Pălimariu,Ionuț Eriksen, locuiește de foarte mulți ani din Norvegia, unde a plecat din adolescență. Acum, acesta lucrează la Camera Comerțului din această țară. De asemenea, el este CEO la un grup de clinici stomatologice.

ADVERTISEMENT

După căsătorie, Magda Pălimariu s-a mutat alături de soțul ei, într-o casă aflată la câțiva kilometri de Olso.

„Este român, a făcut studiile aici, s-a mutat aici la 20 de ani. S-a născut la Iași, a plecat din țară la 16 ani, iar la 20 de ani a venit aici la facultate”, a povestit vedeta în cadrul emisiunii La Măruță de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Întrebată de Cătălin Măruță despre salariul soțului său, Magda Pălimariu a refuzat să răspundă la această întrebare, spunând că nu știe câți bani primește lunar.

„Nu știu, trebuie să îl întrebi pe el. El trebuie să își dea bonuri de masă, fiind CEO…”, a spus vedeta TV, râzând.

ADVERTISEMENT

Unde o să nască Magda Pălimariu. Ce a declarat despre numele copilului

Magda Pălimariu va deveni mamă peste două luni și a mărturisit că abia așteaptă să își țină în brațe băiețelul. Vedeta de la Pro TV încă nu știe ce nume îi va pune copilului, dar are trei alegeri.

„Suntem într-o perioadă foarte frumoasă a vieții noastre, suntem nerăbdători să vină bebelușul. Este băiețel. Ne-am gândit la trei nume, dar o să aibă un singur nume. Ne plac toate,însă va rămâne unul singur. Aș prefera să fie o surpriză”, a spus vedeta în emisiune.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Magda Pălimariu a dezvăluit că va naște în Norvegia, deoarece starea ei nu îi mai permite să călătorească.

Deocamdată, fosta prezentatoare TV nu știe dacă va avea parte de o naștere naturală sau cezariană, dar a specificat că medicii norvegieni pun accentul pe calea naturală.

„O să nasc în Norvegia. Este un pic mai dificil să mai zbor în această perioadă, burta e tot mai mare, voi rămâne aici să nasc.

Nu aș putea să spun cum o să nasc, aici e puțin diferit cu doctorii, merg pe premisa să fie totul cât mai natural. Doar dacă sunt complicații majore optează pentru cezariană. În august urmează momentul”, a spus vedeta.

Magda Pălimariu se teme că nu va mai putea da jos kilogramele după sarcină

Vedeta a vorbit și despre temerile sale referitoare la siluetă. Magda Pălimariu a dezvăluit că a luat foarte multe kilograme în plus în timpul sarcinii și nu are voie să facă sport.

Fosta prezentatoare de la meteo a mărturisit că se teme că nu va mai putea să dea jos toate kilogramele în plus.

„M-am îngrășat foarte tare, nu știu cum o să dau jos toate kilogramele, nu am voie să mai fac sport, acum abia mă mișc și tot o să pun kilograme în plus. Stau în Oslo.

Ionuț o să își ia concediu și o să mă ajute. Este dificil pentru mama lui și mama mea să vină aici să stea cu noi. O să optăm pentru bonă”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT