Life

Soțul Mariei Dragomiroiu, sătul de scandalul cu Elena Merișoreanu. Ce replică îi dă artistei

17.03.2021 | 12:50
Sotul Mariei Dragomiroiu satul de scandalul cu Elena Merisoreanu Ce replica ii da artistei
Soțul Mariei Dragomiroiu vrea să stea departe de conflictul cu Elena Merișoreanu. Foto: unica.ro/ wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Soțul Mariei Dragomiroiu vrea să pună punct conflictului iscat în ultima vreme între partenera lui de viață și Elena Merișoreanu. Bebe Mihu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că nu vrea să mai fie implicat nici el și nici soția lui în acest scandal.

Elena Merișoreanu a lansat o serie de acuzații dure la adresa Mariei Dragomiroiu, după ce artista de muzică populară a spus în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV că este invidioasă și mincinoasă, făcând referire la un interviu acordat în 2019 în care vorbea despre pensia cântăreței.

ADVERTISEMENT

Într-o replică pentru FANATIK, Elena Merișoreanu a spus că nu are de ce să fie invidioasă nici pe cariera și nici pe familia Mariei Dragomiroiu, despre care a declarat că a luat bărbatul unei alte femei, iar din punct de vedere muzical cântă melodiile altor interpreți, dând și câteva exemple în acest sens.

Maria Dragomiroiu și soțul ei vor să îngroape securea războiului iscat de Elena Merișoreanu

FANATIK a contactat-o pe Maria Dragomiroiu pentru a comenta noile declarații făcute de Elena Merișoreanu la adresa ei,  iar pe fir a intervenit la un moment dat soțul artistei, Bebe Mihu, ca un sol de pace în această ceartă.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă nu a putut să ne spună dacă vede o posibilă împăcare cu Merișoreanu, având în vedere că cele două s-au înțeles destul de bine în trecut: „Nu aș vrea să mai intru în astfel de discuții”.

„Noi avem familia noastră. O stimăm pe doamna Merișoreanu”

În discuția noastră a intervenit soțul Mariei Dragomiroiu, care a spus că o stimează pe doamna Merișoreanu, dar că nu este cazul să întrețină acest schimb de replici la nesfârșit, că are ce să facă în loc să discute despre alte persoane.

ADVERTISEMENT

„Noi avem familia noastră, noi o stimăm pe doamna Merișoreanu, noi avem o familie frumoasă de 35 de ani. Nu vrem să ne implicăm. Am văzut ce a declarat la televizor, dar nu vrem să intrăm în asta”, este reacția lui Bebe Mihu la cele spuse de Elena Merișoreanu.