Life

Soțul Narcisei Birjaru, mesaj emoționant pentru câștigătoarea Chefi la Cuțite. Ce i-a transmis concurentei

Soțul Narcisei Birjaru i-a transmis un mesaj emoționant partenerei sale de viață, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la Cuțite.
17.06.2021 | 12:33
Sotul Narcisei Birjaru mesaj emotionant pentru castigatoarea Chefi la Cutite Ce ia transmis concurentei
ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru este căsătorită de la 15 ani cu soțul ei, Alex, care a felicitat-o după ce a câștigat premiul cel mare al sezonului 9 Chefi la Cuțite.

Cei doi se iubesc foarte mult, iar Narcisa a spus și la audiții că partenerul ei de viață o susține în tot ceea ce face. Bărbatul nu a lipsit de la un moment atât de important și s-a fotografiat lângă soția lui, alături de farfuria de aur.

ADVERTISEMENT

Soțul Narcisei Birjaru, mesaj emoționant pentru câștigătoarea Chefi la Cuțite. Ce i-a transmis concurentei

Alex este mândru de soția lui, Narcisa Birjaru, care a câștigat sezonul 9 Chefi la Cuțite. Cei doi s-au fotografiat împreună, iar bărbatul a postat imaginea pe rețelele sociale.

„Cine e pe primul loc cine e pe primul loc Narcisa e Narcisa e ❤️❤️ te iubesc mândria mea”, a scris acesta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt căsătoriți de nouă ani, la scurt timp după ce Narcisa a terminat școala generală. Bărbatul o susține cel mai mult pe Narcisa, mai ales atunci când vine vorba de cariera ei.

Narcisa Birjaru și soțul ei, Alex
Narcisa Birjaru și soțul ei, Alex. Sursa foto: Instagram

Deși în etnia ei tinerii se căsătoresc, în general, foarte devreme, înainte de majorat, câștigătoarea show-ului culinar spune că la ea și soțul ei a fost vorba de dragoste adevărată.

ADVERTISEMENT

Cocurenta lui Cătălin Scărlătescu este de profesie bucătar și nu ar fi crezut niciodată că va ajunge atât de departe. De altfel, și juratul care i-a fost mentor și-a exprimat mândria pentru ea, prima femeie care a câștigat această competiție.

Încă de la audiții, Narcisa a emoționat pe toată lumea cu povestea ei de viață. Aceasta a vrut să le demonstreze celor care nu au crezut în ea că poate face orice dacă își dorește cu adevărat acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Să fiu aici e cel mai frumos moment din viață, am emoții. Întâlnirea cu chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi. Vă mulțumesc, vă mulțumesc din suflet.

Nici nu știți cât înseamnă astea trei pentru mine! Vă mulțumesc, chef Cătălin, te iubesc! Vă mulțumesc, vă iubesc și vă ador, sunteți preferații mei.

Mi-ați dat cea mai mare bucurie pe care poate să o aibă un om în seara asta. Mulțumesc foarte mult”, a declarat Narcisa Birjaru la audițiile Chefi la Cuțite.

Câștigătoarea show-ului culinar din acest sezon a avut parte atât de aprecieri din partea telespectatorilor, cât și de critici. În timp ce mulți au felicitat-o pentru că știe să dea gust mâncării, alții au acuzat-o că nu se pricepe la tehnică în bucătărie.

ADVERTISEMENT