News

Soțul Olguței Vasilescu și-a ieșit din fire la Antena 3. Atacul fără precedent al lui Claudiu Manda către rivalii de la PNL

15.04.2019 | 15:23
Sotul Olgutei Vasilescu sia iesit din fire la Antena 3 Atacul fara precedent al lui Claudiu Manda catre rivalii de la PNL
ADVERTISEMENT

Scandal de neimaginat la Antena 3. Soțul Olguței Vasilescu și-a ieșit din fire și i-a atacat pe rivalii de la Partidul Național Liberal. Totul s-a petrecut în cursul serii de duminică, 15 aprilie. Protagoniștii “spectacolului” au fost: Violeta Vijulie, membru PNL și Claudiu Manda, senator PSD, soțul Liei Olguța Vasilescu. Se pare că mitingul PSD de la Craiova este și va fi în continuare motiv de discuții între Partidul Național Liberal și Partidul Social Democrat.

Claudiu Manda, atac fără precedent către PNL

Întâlnirea PSD de la Craiova încă este motiv de discuție între PSD și PNL. Lia Olguța Vasilescu i-a contrazis pe o rețea de socializare pe liberalii care au susținut sus și tare că numărul celor de la PSD care au fost prezenți la miting a fost mult prea mic, mai mic decât s-a anunțat. După mesajele din mediul online, Claudiu Manda a reacționat vehement la atacurile PNL.

ADVERTISEMENT

”Oamenii au fost aduși prin amenințări. Vorbim despre niște oameni foarte săraci, niște oameni care nu au educație. Au venit sub presiune. Trăiesc dintr-un salariu dat de la stat. Când îi sună șeful și le zice că trebuie să vină la miting ca să-și păstreze locul de muncă… nu au ce face”, a comentat Violeta Vijulie, conform dcnews.

Claudiu Manda, atac de neimaginat către PNL!
Claudiu Manda, atac de neimaginat către PNL!

Claudiu Manda: “Dacă era cineva adus cu forța…”

Replica soțului Liei Olguța Vasilescu a venit promp. ”Dacă era cineva adus cu forța… acest lucru se putea observa din atmosfera de acolo. Oamenii au rezonat la mesajele noastre. S-a văzut asta! La miting au fost peste 40.000 de oameni. Au venit mai mulți oameni decât ne așteptam. PNL Dolj va lua sub 40.000 de voturi la alegerile din 26 mai 2019. PSD Dolj va lua aproximativ 142.000 voturi, iar PNL Dolj sub 40.000 voturi. Atunci vom vedea cât de mult ne-au bătut. Când văd cum se raportează la mitingul de la Craiova… îmi dau seama cât de mult îi doare și cât de mult îi frustrează. E clar că suntem pe drumul cel bun. Am primit mii de mesaje de încurajare de la români după mitingul PSD de la Craiova. Am primit și sub 100 de mesaje care conțineau jigniri. Acest lucru îmi arată că suntem pe drum cel bun”.

ADVERTISEMENT