Life

Soțul Roxanei Nemeș a dat lovitura! Afacerea lui Călin Hagima a înforit după nunta cu artista

Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș, trece, financiar, printr-un moment cât se poate de bun, mariajul cu frumoasa cântăreață provocând o adevărată explozie în ceea ce privește banii din conturi.
03.08.2022 | 18:10
Sotul Roxanei Nemes a dat lovitura Afacerea lui Calin Hagima a inforit dupa nunta cu artista
Călin Hagima pare să fi dat lovitura în afaceri după ce s-a căsătorit cu Roxana Nemeș / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Călin Hagima este fericitul soț al Roxanei Nemeș, una dintre cele mai frumoase cântărețe din muzica românească. Și, pare-se, mariajul cu talentata blondină îi priește nu doar în plan personal, ci și financiar, banii pe care i-a obținut în ultimul an fiscal fiind mai mulți ca în toată istoria firmei.

Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș, a câștigat bani frumoși în anul nunții

Soțul Roxanei Nemeș, Călin Hagima, pare să fie un om de afaceri deosebit de priceput. Anul 2021, cel în care s-a căsătorit cu frumoasa cântăreață, o dovedește din plin, afacerea pe care o conduce devenind una cât se poate de rentabilă.

ADVERTISEMENT

Conform datelor obținute de FANATIK, Călin Hagima este implicat la o companie cu vechime, deschisă în 2005, în lumea strălucitoare a showbiz-ului. Mondotrans International Import-Export, firma lui Călin Hagima, care are ca obiect activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune și are doi angajați.

Compania despre care vorbim a reușit să bage în buzunarul lui Călin Hagima sume frumoase de bani, semn că liniștea pe care a obținut-o în plan amoros l-a ajutat să se concentreze și asupra afacerilor pe care le derulează de atâția ani.

ADVERTISEMENT

Câți bani a câștigat din afaceri soțul Roxanei Nemeș

Călin Hagima a avut un an 2021 fantastic din punctul de vedere al afacerilor. Din raportările înregistrate la ANAF și consultate de FANATIK, a fost cel mai bun an al firmei la care este implicat soțul Roxanei Nemeș.

Astfel, conform bilanțului fiscal înregistrat, firma lui Călin Hagima a avut o cifră de afaceri de peste un milion de lei (peste 200.000 de euro), o creștere de peste 750% față de anul anterior.

ADVERTISEMENT

La capitolul profit însă, compania soțului Roxanei Nemeș a performat cu adevărat. Astfel, datele pe care le-am obținut indică că a avut un profit de peste 670.000 de lei, adică aproape 135.000 de euro, de 17 ori mai mult decât în anul anterior. Trebuie precizat că acești bani pot fi transformați în dividente și depuși în contul personal al lui Călin Hagima, conform legii.

Călin Hagima și Roxana Nemeș, în mijlocul unor controverse serioase

După ce s-au căsătorit, Călin Hagima și Roxana Nemeș au și anunțat că au început să construiască, împreună, o casă, locul în care să se bucure de momente liniștite, ca familie. Doar că, până să fie gata vila cu pricina, cuplul lor a fost afectat de apariția unor imagini discutabile.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Cancan a publicat fotografii cu soțul Roxanei Nemeș în ipostaze suspect de apropiate de Ioana Popescu. Exclusiv pentru FANATIK, Călin Hagima a declarat că nu se pune problema unui amantlâc, în ciuda imaginilor surprinse în balconul apartamentului “devoratoarei de fotbaliști”.

”Nu comentez. Nu am nicio relație cu ea. Este o relație de familie. A fost o chestie strict profesională cu fata aceea”, spunea Călin Hagima. Declarațiile lui au fost întărite și de cele ale Ioanei Popescu, celebra ”devoratoare de fotbaliști” care a și fost surprinsă în compania bărbatului.

”Suntem verișori. Vorbesc foarte serios. Cu Roxana Nemeș, care e soția lui, mă știu. Am fost chiar la picnic, toți, cu soțul meu. El lucrează în cinematografie, ca mine, și lucrează pentru un nou serial și caută locații vechi.

Chiar a fost și la casa mea, vila veche a familiei, dar și aici. La vila veche am fost și cu soțul. El căuta un apartament din ăla vechi, comunist”, spune și Ioana Popescu.

Roxana Nemeș și Călin Hagima se iubesc de ani buni

Roxana Nemeș și Călin Hagima se iubesc de ani buni, cei doi fiind în mijlocul unor controverse serioase în momentul în care a devenit publică relația pe care o aveau. Amândoi, la acea vreme, erau implicțai în alte relații, dar, în ciuda scandalului care a ținut prima pagină a ziarelor, și-au văzut de dragostea pe care o împărtășeau.

În 2017, Roxana Nemeș anunța însă că s-ar fi despărțit de Călin Hagima, dar, un an mai târziu, cei doi și-au reluat relația. Iar cum iubirea lor a reușit să treacă testul timpului, după ce Roxana Nemeș s-a întors de la Survivor România 2021, cei doi s-au apucat de organizat nunta.

Evenimentul, unul spectaculos, a avut loc pe 17 septembrie 2021, iar Roxana Nemeș părea să fie mai fericită ca niciodată în rochia albă pe care a purtat-o.

ADVERTISEMENT
Tags: