ADVERTISEMENT
Sporturi

Soțul Serenei Williams, război cu Ion Țiriac. Nou atac: „Nu dă nimeni doi bani pe ce crede acest clovn”

Autor: Cristi Maciuca | 05.01.2021 | 11:17
Soțul Serenei Williams, război cu Ion Țiriac. Nou atac: „Nu dă nimeni doi bani pe ce crede acest clovn”
Soțul Serenei Williams, război cu Ion Țiriac: „Nimeni nu dă doi bani pe ce spune el”. FOTO: hepta.ro; COLAJ: fanatik.ro

Ion Țiriac (81 de ani) e în război cu Serena Williams (39 de ani). După ce omul de afaceri român a declarat că americanca ar trebui să se retragă, soțul acesteia i-a luat apărarea pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Președintele Federației Române de Tenis consideră că vremea Serenei a apus și că aceasta trebuie să își încheie cariera profesionistă, deoarece nu o mai ajută nici vârsta și nici condiția fizică.

2020 a fost un an modest pentru americancă. Locul 11 WTA, Serena Williams a terminat în afara top 10 pentru a treia oară în ultimii patru ani. În căutarea celui de-al 24-lea trofeu al carierei, „ținta” lui Ion Țiriac a câștigat ultimul turneu în 2017, la Australian Open.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 5 ianuarie, ora 11:25 / Alexis Ohanian a continuat atacurile la adresa lui Ion Țiriac, pe care l-a numit clovn. Soțul Serenei Williams a râs de fostul tenismen român și l-a ironizat. „A trebuit să caut pe Google… Se pare că fetița mea de 3 ani are mai multe victorii la turneele de Grand Slam decât acest clovn”, a scris Ohanian pe Twitter.


Știre inițială, 4 ianuarie, ora 14:00

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac și Serena Williams sunt la cuțite

„La vârsta asta și la ce greutate are acum, nu se mai mișcă la fel ca acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a declarat Ion Țiriac pentru jurnalista Irina Păcurariu la emisiunea „Rețeaua de idoli”.

Și Ilie Năstase, un alt fost mare tenismen român, a criticat-o pe Serena Williams. În urmă cu doi ani, Năstase a criticat-o pe marea campioană din SUA din cauza greutății pe care o avea. Năstase a oferit și o declarație controversată legată de sarcina Serenei: „Vom vedea ce culoare va avea copilul. Poate ciocolată cu lapte?!”.

ADVERTISEMENT

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian Sr., au o fetiță în vârstă de trei ani, pe nume Alexis Olympia Ohanian Jr.

Replica soțului Serenei Williams

În 2018, Serena Williams i-a răspuns chiar ea lui Ion Țiriac: „Mereu am spus că fiecare are dreptul la o opinie. Dar voi avea o discuție cu el. Este un comentariu ignorant, este un comentariu sexist, poate el este un bărbat ignorant”.

ADVERTISEMENT

La doi ani distanță de la startul conflictului dintre Țiriac și Williams, a venit rândul soțului americancei să răspundă. Jurnalistul Jose Morgado a scris un articol cu titlul „Cu siguranță Serena nu va mai juca la Madrid Open” (turneul patronat de Ion Țiriac), la care Alexis Ohanian a replicat: „Cu siguranță, nimănui nu-i îi pasă de ce crede Ion Țiriac”.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei, Serena Williams și-a trecut în palmares nu mai puțin de 23 de turnee de Grand Slam. În schimb, Ion Țiriac nu s-a impus la nicio competiție de Mare Șlem.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!